Криско и Гери-Никол се Хванаха за Гушите, Рапърът я Изхвърли!

krisko_geriКриско и Гери-Никол се хванаха за гушите  и прекратиха всякакви отношения.

Според хора от бранша на хип-хоп певеца му дошло до гуша от малката, от нейните капризи и претенции. Тя му звъняла по всяко време, будела го от сън без да й пука, постоянно му предлагала все по-нови и по-скандални идеи, настоявала да пеят заедно и да запишат още едно парче, цупела се и недоволствала от неговите предложения, дори го нарекла „скучен“.

„До гуша ми дойде от малката лигла“, споделил изнервеният габровец с приятели. „Ти го пускаш под миндера, то се качва върху него и започва да играе хоро отгоре ти. Аз съм професионалист, а някаква малка пикла започва да ме учи и да ми дава акъли какво да правя с единствената цел да се изстреля още по-нагоре в скандалната класация на лолитките. Ами няма да го бъде“, беснеел певецът.

Роля за изгонването на Гери имала и половинката на Криско Ася Капчикова. Красивата и разумна плеймейтка първа му обърнала внимание, че малката певица започва да става много нахална и да му се катери по главата.

„Никакво уважение към Кристиян – тропа с крак, цупи се, налага се…“, споделила тя с приятелки.

Криско беше човекът, който взе изгонената от Х-фактор Гери Никол, продуцира я и я направи звезда. Иначе никой нямаше да й обърне внимание и тя щеше да пее само пред семейни компании. Тя обаче не оцени това, взе се насериозно и започна с претенциите към него, опитвайки се да го обсеби нацяло.

Сега Гери се заканва, че ще издаде ново парче, което било много музикално и много скандално. Не я знам какво ще издава, ако иска и гола да се съблече да пее, все ми е тая, казва Криско и заявява твърдо, че не иска повече да има нищо общо с капризната певица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/3vB4gpXVtIs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *