Костадинов: Където правителството се опитва да влошава отношенията, ние ги подобряваме

Декларация, прочетена от Парламентарната трибуна  от  председателя на “Възраждане”, Костадин Костадинов:

Миналата седмица, нашият Министър – председател Николай Денков, най-накрая сбъдна една своя мечта и се записа в историята. Записа се в един списък, който не бих казал, че е престижен, но пък за сметка на това е доста обширен – това е списъкът на тези министър-председатели, които са предали интересите на собствения си народ и са работили за чужди интереси. Този списък може да бъде започнат, още от далечната 1940 година, когато един от водещите норвежки политици Видкун Квислинг взема страната на нахлулата в Норвегия, през 1940 година, окупационна германска армия.

Той казва “Германия може да ни бъде само и единствено цивилизационен партньор, защото ние с тях сме от една раса и ние с тях имаме общи цивилизационни интереси и имаме обща цивилизационна общност. В рамките на тази общност, Норвегия е окупирана, в продължение на пет години, норвежкото съпротивително движение дава над 100 000 жертви, а през цялото това време, министър-председателят на Норвегия – Квислинг подкрепя изцяло окупационните действия на германците. До такава степен е бил раболепен, до такава степен е бил сервилен към управляващата германска администрация, че неговото име се превръща в символ на национално предателство и колаборационизъм с врага.

От 1945 година името на Квислинг се превръща в синоним на предателство и когато се направи такова марионетно правителство в някоя окупирана държава, то се нарича “Квислингово правителство”. 

Миналата седмица, лицето Николай Денков направи две изключително “квислинговски” изявления и действия. Първото беше, когато каза, че нямало значение какви щети ще понесе нашата икономика от антируските санкции, важното било Русия да страда. Подозирам, че с тази логика на действия и с този ход, който предприема правителството на Денков, можем скоро да очакваме и действия в посока на тотално унищожаване на българската държава и икономика, само за да може Русия да страда. Това странно напомня на една стара, шопска поговорка : “Ще си изгоря къщата, за да изгори на комшията плевнята.” Но Денков не спря до там. Това вече е изключително опасно, защото поставя под въпрос националната сигурност на Републиката на изключително важен международен форум. Той, разбира се бе случайно попаднал там, тъй като, случайно заема в момента поста Министър-председател. Този човек си позволи да каже нещо, което на практика поставя под въпрос, много сериозно, националната сигурност на България.

Той заяви, че Русия, в рамките на следващите няколко години можело да нападне Европа. Това е безотговорно поведение, това е престъпно нехайство, това е небрежност във външната политика, която граничи, наистина, с много сериозна промяна, много сериозна диверсия и саботаж в българската външна политика. Никой няма право, пък бил той и външен министър, бил той и Министър-председател, дори, да изговаря такива думи. При това не в интервю с някой журналист, а на изключително важен международен форум. С тези думи той позиционира страната ни, едва ли не, в някакви бъдещи военни действия. От “Възраждане” сме сигурни, че лицето Денков едва ли ще посмее да дойде тук до края на оставащите дни на отминаващия му мандат, но ние чакаме все пак това лице да дойде, за да му зададем въпросите – Смята ли, той да води война с Русия? Смята ли той, че Русия, действително е заплаха за България? Ако смята – какви са неговите данни за това, какви сведения има, какви факти са му предоставени. Възможно е той да знае нещо, което ние не знаем. Макар че това е изключително трудно да се случи, тъй като, един семпъл човек – специалист по производство на сапун, шампоан и прах за пране е безспорно последният, който би могъл да знае повече от хората в службите. Това, което той каза е изключително опасно за България, защото той позиционира нашата държава като фронтова, като държава-враг на една от петте велики сили в света. А която и да е било от великите сили в света не е добре да бъде провокирана толкова грубо и брутално. Защото обикновено великите сили имат навика след това да се разбират помежду си, а тези които са играли ролята на мюрета или на жалки катъри в момента, в който се ритат атовете, накрая страдат.

България досега е преживяла, вече две такива национални катастрофи заради моментите, в които се е опитвала да си играе игри- в моментите, когато на голямата шахматна дъска големите сили мерят силите си. В момента се намираме в такава ситуация и, наистина е изключително безотговорно поведението на символа, в момента, на съвременното, българско национално предателство – Николай Денков, защото той със своите действия, със своите акции, със своето поведение, съзнателно руши мостове и унищожава тенденциите пред България. И като говорим за предателство, и като говорим за заплахи, нека питаме българските граждани на улицата кого точно смятат за заплаха – дали смятат за заплаха някой друг, дори някой наш съюзник, защото ако говорим за предателство, най-голямото предателство беше извършено тук, в тази зала, когато беше променена Конституцията и се даде възможност на двойни граждани да участват в управлението на държавата. И това предателство веднага е осъзнато, калкулирано, сметнато и вкарано в употреба, защото имаше една конкретна цел и конкретна мишена. И тази мишена се пробуди.

Миналата седмица в свое изказване Емин Балкан, председател на най-голямата изселническа организация в Турция “Балгьоч”, заяви следните две неща – първо – Той твърди, че в България има над 1 000 000 турци, нещо, което не е вярно и второ – в Турция има 500 000 души с двойно гражданство. Това, което казва той е, че оттук – насетне, трябва да се постави много сериозно въпроса за начина, по който ще функционира българската държава. Ще го повторя още веднъж – неслучаен човек, влиятелен в турската политика казва: “Трябва да се помисли как, оттук – насетне, ще функционира българската държава и българската държавност. Вие, разбирате ли, за какво говорим? Ако не разбирате, да ви го кажа – някои хора поставят под въпрос функционирането на българската държава като българска и като държава, в сегашния момент. Ето това е предателство, ето това е заплаха за националната сигурност. И то беше извършено, разбира се, съвсем целенасочено от хората, които гласуваха промяната в Конституцията, даваща възможност на чужди граждани да станат български министри, депутати и министър-председатели. Това е голямото предателство. И точно, поради тази причина, изказвания, от сорта на това, което Денков направи, обслужват всякакви други чужди интереси, само не и българските, защото наистина е достатъчно да се излезе от тази зала и да се тръгне по улиците на България и да се пита дали действително, българското население счита Русия за заплаха.

Няма нормален българин, натъртвам на “нормален българин”, който да смята Русия за заплаха. Точно, поради тази причина там, където правителство руши, ние от “Възраждане” градим. Точно там, където правителството се опитва да влошава отношенията, ние подобряваме отношенията. Точно там, където правителството се опитва да взривява хилядолетни връзки, ние градим и изграждаме това, което беше разрушено. Процесът е труден, но той вече започна. И тъй като, докато изказвах нашата декларация, имаше просташки подмятания от някакви хора от ПП-ДБ за посещението на наша делегация в Русия. Нас, поне ни канят. ПП-ДБ, даже в САЩ не ги канят. Изводите си ги правете вие.

Какво още каза Костадинов може да видите тук: – https://t.me/vazrazhdanebg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

21 коментара

 1. Кастадин европейски, какво подобри?
  Същество, което иска България да е колония на джендърхалифата и разказва басни как ще се преборва с вятърните мелници, как ще направи европедалите сексуални атлети …….. е чисто и просто национален предател!
  Говори си не ми пречиш, само не лъжи че си патриот и българин.

 2. Браво на Костадинов. Очаквам Гунчевица да произнесе поредното си отровно слово за Възраждане и конкретно за този, който и посочи вратата на партията. Картината у нас става със всеки изминал ден по -взривоопасна. Турски изтребители щели да пазят небето ни, от Русия ли бе ИЗРОДИ???.

  • Да, турските изтребители и цялата турска армия ще пазят дебългаризаторите, еничарите, башибозука и продажното племе гласуващо за тях от Русия. Скоро ще налазят територията ни яко и за няколко, ще си мислят, че е тяхна, но после държавата турция ще спре да съществува.

 3. FuckEU, ти чужди независими источници поглеждаш ли, щото от там могат да се направят съвсем други заключения от тези, които ни блъскат в очите нашите медии. А това, което е казал Коцето е абсолютната истина. Ти даваш ли си сметка, как се е развила военната машина на Турция с нейните дронове с новите изтребители. Ние вече сме опечена кокожка пробутвана на блюдо в ръцете и, ние с нашите американски боклуци за милиарди, за които нямаме даже и писти, ние, които се проснахме на земята пред очите на най-големите си врагове. Не следиш ли нашите блогъри поне, Карбовски, доц. Севилов, Добрито???.

  • Не са ми нужни чужди или ваши източници да знам, че има земно притегляне. Който има нужда да търси и поглежда. Аз не критикувам какво е казал в случая, а това че стана европеец.

   Аз не само си давам сметка, но знам много повече от теб за турската военна индустрия. Дори се чувствам неудобно да го обяснявам на същества, които се кефят на тотални дебългаризатори като кЪрбоФси, севилоФ и арменският циганоид, който се мисли за писател.
   А това, че България става турска територия го следя от 86 година, още когато не ти е минавало през главицата, тъй като тогава дядо ми ме заведе на гости при един разузнавач и човека ми обясни …. Така че чети по-внимателно, вместо да рекламираш уроди заслужаващи бесило.

   • Да бе знаем те теб. Ти си местния форумен идиотин :)))
    Разбираш ги нещата :))

   • Да не би майка ти да те е приспивала с приказки как си е играла с шпека ми та ще ме знаеш?

   • Не ве, кога твоя родител 2 е бутал амбалажа на твоя родител 1, не е предположил какъв Fucking капут ще се пръкне :)))

   • Поредното червейче, което се е помислило за анаконда, ако обичаш недей да спамиш и да ме занимаваш с глупостите, които ражда празната ти кратуна!
    Ако нямаш средства да си купиш батерии за дилдото и затова нервничиш, пиши ние в този сайт сме все добри хора ще ти съберем?

   • Oхоо и дилдо имаш , а ?! Както казах разбираш ги нещата с вибраторите :)
    Я се огледай бе кавал недоклатен , ти си най големия спамер в този сайт.
    Такова плямпало на глупости няма, всеки нормален който пише тука ще го потвърди. Много отворен и ербап , ай хващай пушката и отвивай трепи гадовете като си толкуз отвроре, че ги разбираш работите как ставали.
    На всяка манджа мерудия все той горкия да сложи.
    От такива капути като тебе сме стигнали до тука !

 4. Погледни бе FuckEU, какво горчиво разочарование е направил Веждито за цялата свинщина която произвеждат атлантическите партии, начело с Бойчето, Пеевския и Кирчо и Кокорчо. Единствено Коцето прави каквото може. Възраждане и да получи вастта, у нас има толкова много продажни подлоги, че едва ли може да направи чудеса. Не Костадинов, всички останали са предатели, очевадно предатели.И за това има толкова факти, че трябва да си сляп да не ги видиш.

  • Така е сляп съм. Я сега вземи ме светни и ми отвори очите.
   1.Ти колко добре познаваш Костадин? Щото аз лично го знам, както и доста от кохортата претендираща за патриотска?
   2.Вземи ми обясни тъй като съм много про3т, какво очакваш да направи дадена партия, ако получи власт в британоварварска колония, която е отредена за заличаване?
   3.Да сляп съм, че виждам нещата, фактите и процесите с едно 10-20 г. преди теб, ама все пак очаквам да ми обясниш как се случва освобождението на България от ционисткото робство, чрез партиен живот, който е измислен за манипулация на маймуните, които се мислят за свободни значими и живеещи в най-добрият свят?
   Иванов, не се обиждай, но хора като теб реагират първосигнално и коментират, това което им задават. Преливат от пусто в празно, дет’ се вика, без възможност да видят процесите в дълбочина. Но от мен да знаеш, че никой, който ще оправя България чрез реформи в ЕС, НАТУ, ООН, МВФ, ……. и всички останали съкращения на НПО-та, съюзи с Китай, Турция, Укрорайха, комунистическият интернационал …….. няма никакво намерение да те оправя. Та така….
   Чакам с нетърпение отговорите ти!

 5. Всяка българка, трябва да възпитава детето си от бебе така, че когато срещне жител от америка и западна европа за го заплюе в лицето и да му резне празната зелка. Тези толкова много щети са ни нанесли само в последните 1000 години и продължават да нанасят, че нормалните хора дори не могат да го осмислят!

 6. FuckEU Не си ли забелязал, че по всички теми имаме много сходни виждания, иначе не бих си позволил да влизам в диалог. Не познавам Костадинв, и аз като един философ съдя по хората само по това какви позиции заемат в живота. До колко могат да осъществят своите намерения, това е твърдо зависимо от множество фактори. Затова и писах, че и да вземе властта Възраждане, почти е невъзможно да промени нещата, щото народът ни е доведен до животинска апатия. Освен това ние така добре сме се залостили под ботуша на англосаксонците,че само чудо може да ни измъкне. И за да е срутването ни необратимо, натискат ни да отвратим Русия с нашата подлост.

  • То ако имаме по всички теми еднакви виждания, щеше да означава, че единият от нас не мисли :)

   Да, това с Русия си е план за действие, който се прилага от години и вече взе да хваща дикиш. Достатъчно е да погледнеш в руската преса по-младото поколение русначета каква омраза изпитва към България, въпреки твърденията на някой хора, че не е така.
   По същата процедура минаха и българите в областта македония и сега 90% от тях мразят България и българите.

 7. FuckEU Ще продължа, отчаяно търся светлина в тунела. макар, че у нас няма нито един оплют и отречен политик, или общественик Вчера гледах едно рядко предаване, което ме изпълни с наивна надежда.Хайде намери време предаването има заглавие „Полковник Николай Марков . Маестро Йордан Камджалов и Ивелин Михаилов. Прегледай го и се обади.

  • Благодаря, ще го прегледам, но аз честно казано нямам никаква вяра на николай марков и ако е онзи диригента за който се сещам втория. Това са си отявлени слуги на британоварварите, въпреки приказките им че се борят в името на българския народ.

   Търси си светлината, никой няма право да ти забрани това, но ми прави впечатление, че се хващаш все за отявлени предатели, че и вяра им имаш. Нямам време да обяснявам за тези дето ги цитира вчера и ми ги даде за пример какви дебългаризатори са. Но то не е нужно дори да си умен, за да разбереш само след 5 мин. като ги слушаш какви ги плещят.

 8. Тиквеников клекна и ПеПерудите (ПП) го препикаха.
  Тъй като той няма нищо под шапката, Канадските Еничари му скроили сглобка – дърляли се за външното министерство, Ахмака налапал въдицата и те си присвоили всички останали министерства!
  Нека Киро Простото да не знае добре български, то пък Мара от Гоце Делчев с наименование Жирафата как го знае …
  Нейният мъж загроби българското животновъдство, тя пък има за цел да загроби България.

 9. В Пловдив новите фашисти от кафявата чума, хранениците на ДеБилите (ДБ) искат да събарят паметника Альоша, понеже той е символ на борбата и победата над фашизма.
  България от мутренска се превръща в ново фашистка държава.
  Нещо като четвъртия Райх.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *