Корицата на сп. „The Economist“ за 2024 г. с Путин – Ребусът е разгадан! Ето какво ни очаква:

Автор: Милена Върбанова

Корицата на най-авторитетния официоз на глобалистите сп. „The Economist“ е сфинкс, който в края на всяка година отправя предизвикателства със своите прословути загадки – ребуси, отнасящи се за следващите, все по-мрачни 365 дни. В случая дните са 366, защото 2024 г. е високосна. Към дешифровките, които вече се появиха в електронните сайтове, се осмелявам да добавя  наблюденията на един дилетант – моя милост – а на места и несъгласията ми с прочита на „професионалните“ анализатори на ребуси от тоя сорт.

КОРИЦАТА НА сп. „The Economist“

Започваме:

За 2024 г. изображението е кръг, разделен хоризонтално на три пояса от две предстоящи съдбовни слънчеви затъмнения – пролетно, пълно, през април и есенно, пръстеновидно, през октомври. Цветовете, в които е решена корицата са бяло, червено, синьо и черно. Синьото и червеното могат да се тълкуват като цветовете на републиканците и демократите в САЩ, но те – заедно с бялото – напомнят и флага на Русия, макар да са подредени по различен начин. Смятам това за намек, макар и под сурдинка, че стоящите зад „Економист“ глобални сили ще се съобразяват с изключителната роля на Русия през следващата 2024 година.

КОРИЦАТА НА сп. „The Economist“

В горното поле виждаме схематичните изображения на Путин и Зеленски, противостоящи един на друг. Клепсидрата, в долната капсула на която са изтекли две трети от пясъка, а в горната остава една трета, навежда на мисълта, че до примирие между Русия и Украйна ще се стигне след около половин година. Фигурата с маслиновата клонка, изобразяваща мира, е над Путин, което сочи, че началото на евентуалните мирни преговори зависи от него. Ракетите и сателитите зад Путин и Зеленски, показват, че въоръжаването ще продължава, а мирният процес ще зависи от възможното избиране на Тръмп за президент (силуетът на Тръмп над Путин).

Окултното внушение, без което глобалистите никога не могат да минат, се състои в разположението на портретите на Зеленски и Путин. Профилът на Зеленски е обърнат надясно по времевата ос, тоест към бъдещето, което означава, че „The Economist“ му пожелава все пак някакъв шанс, а този на Путин гледа наляво, към миналото – с което окултните сили се стремят да пресекат неговия напредък.

В средното поле се вижда реалистично изобразена урна с пуснати в нея бюлетини, която представлява централното изображение в целия кръг. Бюлетината, която влиза в процепа, е наполовина вътре и наполовина отвън – вероятен намек за равните шансове на кандидатите на двете основни политически партии в САЩ. Отляво (срещу зрителя ) е изобразен ИИ с вече включени към него и чипирани човешки мозъци. Голямото око може да се разбира и като илюминатския символ. Вдясно, както вече произнеслите се наблюдатели с право съобщават, е видна графика на главоломния срив на световните валути.

Авторът Милена Върбанова

За мен най-интересно е долното поле. Единият от двата обърнали си гръб профили, очевидно е на китайския президент Си – вдясно. Но другият – левият, не е толкова лесно разпознаваем. Наистина ли е на Байдън, както твърдят някои дешифровчици? В такъв случай сп. „The Economist“ оповестява тотално противопоставяне между САЩ и Китай. Силуетът на „Байдън“ е обърнат към миналото, според мислената времева ос. Възможно е наистина да става дума за Байдъновия, потъващ в миналото, образ. Но не е изключено профилът да изобразява лидер от „Третия свят“ или австралийския премиер, с когото Си Дзинпин наскоро се срещна. Ясно е показано, че причините за конфликта се изразяват в съперничество за суровини – между обърналите си гръб силуети са поместени изображенията на Латинска Америка и Австралия. Забележително е, че о. Тасмания сякаш има някакво „продължение“ – водещо към Антарктида. Отдавна е известно, че Австралия и Антарктида са свързани, като някога свързвалата ги ивица суша сега е на метри под океана. Пред президента Си са посочени заплахите за Китай през 2024 г. – екстремно високи температури и съответно – бушуващи пожари. Природни бедствия или ръкотворни катаклизми? Най-вероятно второто. Прогнозиран е ръст в производството на електромобили – изображението на кола. Колкото до не съвсем ясно идентифицирания „Байдън“ или латинолидер, нему предстоят не по-леки задачи – справяне с последствията от урагани и нови болести – черното квадратче с вирусчетата. Е, хубавата новини е, че страната му ще увеличи производството на зелена енергия от вятърни турбини.

Заключението от дешифровката е, че глобалистите нямат никакво намерение да изпускат от ръцете си властта над планетата. И арогантно продължават „да чертаят бъдещето й“, въпреки събитията от последната година, сочещи, че вече не всичко зависи от тях. Но помните ли наситената чернилка на корицата на сп. „The Economist“ за 2023 г. – когато си бяха въобразили, че вече са приключили с човечеството? Е, сега тоновете са по-светли, което ще рече, че леко, съвсем леко, са се стъписали и са минали към План Б.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. “Те”- сатанистите- планират.
    И програмират.
    В момента, в който разберете, че ви програмират- с тях е приключено.
    Това е психология.
    На подсъзнанието.
    Вирусна програма.
    Облъчват ви денонощно с тази вирусна програма.
    Мозъкът ви има една цел- да ви съхрани.
    Как работи: с вяра.
    Ако вярвате- подсъзнанието ви следва фокуса и вярата ви.
    Затова ви слагат грозни картинки на цигарите примерно- съзнанието ви не работи, но подсъзнанието ви работи- болести, ужас, смърт, неизбежност.
    Вирусна програма.
    Просто излезте от нея.
    Как- с пренасочване на фокуса.
    От зло- към добро.
    От тъмнина- към светлина.
    Каквото вярваш- това е!
    И не- не ни очаква това!
    Идва свободата!

  2. Хубав коментар и отлично написан. Благодаря, Мина!

  3. Мястото ми е на село!
    Мечтая си за къщичка, земя, кокошарник, и- поне две кончета!
    За домашни картофки, домашни доматки.
    И- сутрин да чувам петел!
    Това ми е мечтата!
    Далеч от бетона, асфалта и моловете.
    Отивам си на село!
    Там ми е мястото.
    Селянка съм си.

  4. Аз Ви благодаря!
    Малко хора осъзнават, че са жертва на психоексперимент.
    Психологията ми е слабост- от години се занимавам с нея и смея да твърдя, че имам доста познания.
    Реално- сме жертва на програмиране.
    Списанието ни втълпява безнадеждност.
    Мозъкът функционира така- иска да ни предпази. От болка.
    Което е капан.
    Вменявайки ни страх- ние изпадаме в ступор. Резултатът е- бездействие.
    А- ступорът и страхът са илюзия. Виртуална. Мозъкът не прави разлика между реалност и виртуалност.
    Изходът е- действие.
    Дори малко- действие.
    Стъпка по стъпка.
    С действието идва и силата.

  5. Ама това е изток, запад, север , юг, ма шматкооооооооо! А не ляво , дясно, щото когато ти си срещу изобразеното на картината, стоиш огледално на картината, кое ляво и дясно, твоето или на картината?
    Виж Путин например е в североизток, там е държавата му, в северното полукълбо.
    А и казаха, че са убили вече Путин по време на войната, ние не знаем дали изобщо е жив.
    И какво се опитваш да гадаеш, няма никакви загадки, те вършат винаги онова, което искат да направят, понякога на момента, понякога плануват с месеци и години напред. Гадела тя! Дрън-дрън!

  6. Корицата открила Америка, че г-н Путин от санкциите създал най мощната военна икономика, която гарантира сигурност на суверинитета. Г-н Байдън не се вижда, наверно е потънал с Титаник, щом Тейлър Суифт е Селин Дион станала

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.