Кон оака и без това нацвъканите от журито „капки вода“

Коцето лайната кон ШукиВ стремежа си да бъдат оригинални Зуека и Рачков вкараха на сцената на „Като две капки вода“ две понита, за да илюстрират и коментират песента на Коцето Калки, имитирана от Иво Танев. От много чакане, или от непрежение, защото Зуека го яхна, едното пони се изпусна и минира сцената с големи конски фъшкии.

Нищо, нищо – писнаха в един глас водещите. Ще намерим метла и лопатка и ще го сметем. Инцидентите по сцената не бяха един или два. Големият син на Къци – Асен, който беше дошъл да го подкрепя, свирейки на китара, така се увлече да имитира Ей Си Ди Си, че се удари в крана на подвижната камера, който се беше навел, за да заснеме по-добре изпълнението.

Момчето получи аркада на веждата и цялото се обля в кръв, но стоически изсвири песента докрай, след което лекар се качи на сцената да го отведе и да обработи раната. Обувката на Мая падна, стол се катурна, но зрителите се смееха. В опитите си да направят шоуто гледаемо, на моменти и водещите и продуцентът на моменти минават границата на смешното и отиват към кича.

На всичкото отгоре снощи стана очевадно, че резултатите са нагласени. Нети, която винаги получаваше максимален брой точки от журито, внезапно получи най-малко. Оценките на Милица и Юлиян Константинов бяха като под индиго написани, а тройката за Нети я дадоха всички. Оправданието беше, не че е пяла лошо, а че и без това имала много точки, та дай да поощрим другите. Журито се беше наговорило и да вкара Стефания Колева в челната четворка и макар че тя пя фалшиво, получи високи оценки и измести Иво Танев на финала.

Магардич Халваджиян пък без нужда се оправда, че някои пишели негативни мнения във Фейсбук, но шоуто било най-честното и най-обективното.

Обективно – друг път!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lKERYCmYHTs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *