Колко взе от Чекмеджето Алибегов!

Имам два ресторанта. Никога не съм членувала в синдиката на този Алибегов и никога не съм се чувствала представлявана и защитавана от него и подобните му организации. Просто с мъжа ми си се борим насаме с тази франкенщайнска администрация, която ни подлага на ежедневен рекет и с ковид-измамата, с която ни държаха почти година затворени.

Вчера гледам по телевизията как поведенитe от Алибегов изгонват от протеста си пред парламента излезлите при тях депутати от ИТН, БСП и ИБНИ, защото не били желани и Алибегов и хората му нямало за какво да си говорят с тях.

И веднага си спомних когато същият този Алибегов се снимаше любовно и пърхаше с мигли и крилца около мутрата Борисов… и във всяко тяхно изражение личеше една… интимност.

Ясно си го спомням:

Първа вълна. Управляваха ГЕРБ. Пълно затваряне на заведенията за 3 месеца. Ресторантьорите излязоха на бунт, но… Албигеров спря протестите им.

Трета вълна. ГЕРБ вече са в опозиция. Всички заведения работят. Единствените ограничения са – до 23 часа и с 50 % капацитет (нещо, което едва ли някой наистина ще следи) Албигеров организира масирани и свирепи протести срещу служебнияя кабинет.

Исках да кажа само, че този Алибегов не защитава моя интерес. Той представлява охранените от мутрата Борисов ресторантьори с ланци, които сега обилно платени от същата мутра Борисов са излезли на яростен политически бойкот срещу правителството.

Защото чекмеджето Му се е поотворило за да напълни джобовете на гербаджийски лакеи като Алибегов.
А ние, дето сме без ланци, се надяваме властта да намери най-щадящите за нашшия бизнес мерки, като в същото време ни компенсира истински за понасяните загуби, защото честно – пред фалит сме.
PS. И само да добавя, днес гербавия парцал „Блиц“ нарича протестиращите ресторантьори – „народът“. Nice, а?

Диана Дамянова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. На вниманието на г-жа Дамянова: В Алибегов има нещо мнооого нечистоплътно. В прекия и преносния смисъл. Вероятно написаното е вярно. НО! Не си въобразявайте, уважаема госпожо, че сегашното правителство на Юмрука ще наложи някакви (цитирам)“по-щадящи мерки“. На тях не им пука за вас, както и на Алибегов, на Борисов и цялата пасмина около тях. Целта на п(л)андемията е да разруши малкия и среден бизнес и щадящи мерки не са предвидени. Оцелели няма и не трябва да има. Това е положението. Размислите по темата оставам на Вас.

  2. BLADE,бъди патриот – стани войник! Държавни работа и заплата, осигуровки и облекло. А не да цвилиш по форумите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *