Кой превърна Ваня Червенкова в разплетена дамаджана и защо Нова тв. лъже зрителите си?

Ваня прическа кошницаВсички смятаха, че ВИП Брадър е свършил, но се оказа, че истинските випове едва сега нахлуват в предаването.

Сьомгата и параванчето на Кичка и зеленчуците на дует „Ритон“ са детска шега на фона на сегашните претенции на осемте участници. В напълно нагласен жребий на Евгени Минчев му се падна да бъде най-големия вип в Къщата и той не само ще се шири сам в кралската спалня, но и ще си поръчва храна от ресторант, без да му пука за мисиите и бюджета. Това му беше „късметът“, но всички са сигурни, че предварително му е казано да застане пред синята сфера. Явно наистина лордът е с връзки, а сто процента и Ваня Червенкова, която пък е на диета за отслабване и не може да си позволи каква да е храна. Нейната откъде ще я носят, не стана ясно. Най-вероятно скришно ще яде сама различно меню, за да не се дразнят зрителите.

Къци Вапцаров пък този път предвидливо е сложил в договора си един чувал овесени ядки само за него. Той е вегетарианец и се оплака, че в предишния сезон участниците първо опуквали месото, а после и неговите ядки и сушени плодове и нямал какво да яде.

Ограниченията ще са само за простосмъртните вътре, а псевдовеличията ще се кичат с облаги.

Зрителите се шашнаха и от прическите на дамите, които до една така бяха накъдрени и гелосани от фризьорите, че приличаха на излезли под калъп. Четири изкуствени блондинки с много изкуствена коса, ако не броим Йоко, която си беше със собствената коса и без къдрички.

За сметка на това някой така се беше престарал с Ваня Червенкова, че прическата й конкурираше няколко разплетени дамаджани, взети заедно.

https://youtu.be/rGDJAObT5M8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.