КОЙ плати на Протестна мрежа да се гаври с Мая Манолова?

Мая Манолова протести„Борци за демокрация“ от „Протестна мрежа“ се опитаха вчера да попречат на Мая Манолова да встъпи в новата си длъжност като омбудсман, за която бе избрана с мнозинство от парламента.

Шепа политически хулигани се опитали да блокират офиса й като подвиквали в типичния си просташки  стил: „Ти ли предложи Пеевски, ма? Вън!“.

Мероприятието обаче не получи необходимия отзвук в медиите и не събра достатъчно голяма тълпа, за да си струва да бъде отразено. Едно е да крещиш на площада срещу правителството, друго е да се опиташ да блокираш държавна сграда и да нахлуеш вътре. Охраната и няколко полицаи успели да разгонят пищящите и давещи се от злоба протестърки и протестъри и те подвили опашки поради рехавата си численост.

В случая  Мая е професионалист и ще бъде добър омбудсман и това го зная всички. Което обаче не пречи на американските подлоги да отидат на първия й работен ден и да я залеят със словесна помия и политическа истерия.

Колкото и пари да наливат американците, има нещо, което се нарича човещина. Но нашите протестъри за пари са готови да продадат дори майките си.

Манолова претърпя тежка операция от рак на гърдата с последвала още по-тежка химеотерапия. Тя е видимо отпаднала и въпреки това мъжки се зае със задълженията си, въпреки настояването на лекарите да се пази от всякакви негативни емоции и претоварвания.

Промитите от долари мозъци обаче посегнаха и на най-личното й – нейното здраве. Сред крещящите пред офиса й имаше и жени, което буквално втрещи журналистите и те отказаха да отразяват рехавия протест и смешен плач.

Протестърите посегнаха и на друго – на демокрацията в страната ни. Щом Манолова бе избрана с такова мнозинство, значи това е волята на народа, а народът с долари не се купува! Поне това трябва да научат американците и платените им слуги у нас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *