Кой е работодателят на Слави и защо шоуменът поиска ЕС да стане една държава?! Отговорът тук:

2

Слави Трифонов е служител на глобалната олигархия, която работи по план за глобално поробване на света и в частност България. Това твърдение ще прозвучи шокиращо за мнозина, особено за тези, които се определят като патриотично настроение българи и гласуваха за Слави Трифонов, както и разбира се, за тези, които нямат достатъчно време да четат и да се интересуват от идеологии, платформи и политики, а наместо това са избрали Трифонов, защото залагат на личности. Или за тези българи, които си мислят, че са гласували против ГЕРБ, но всъщност са избрали новия аватар на ГЕРБ и пореден стожер на неолиберализма. Но какъв ще е шокът им, ако разберат, че пред френския вестник „Монд“ Слави се обяви за унищожението на националната държава и поглъщането й от някаква общоевропейска държава-мастодонт. И то, защото, според Слави, случаят със закона за ЛГБТ пропагандата в Унгария, доказвал, че националните държави не трябва да имат право на глас. Първоначално и на мен ми се искаше бъдещият управник на България да не е изказвал тези тези, но уви, това е самата истина, казана от Трифонов пред френския „Монд“.

Това, че Трифонов се зарича пред френското издание ако спечели изборите, да разкара Иван Гешев от поста му, разбира се, е достойно за уважение и всеки човек, който обича свободата и иска правов ред няма как да не се съгласи. Но какво значение има съдбата на тази или онази обществена фигура у нас, ако дъжарвната традиция, положена от самия хан Кубрат преди толкова време, изчезне в 21-ви век?

Защото за неразбралите, Слави Трифонов иска точно това – унищожението на България и поглъщането й от Европейския съюз в нова общоевропейска държава. Това са неговите собствени думи, които впрочем в по-нормални времена биха се класифицирали като национално предателство и признание, че поставя чуждите интереси над българските.

Според новият Бойко, пардон новият вожд на българския народ, ЕС трябва по-скоро да се трансформира „в държава, отколкото да остане съюз на различни държави“. Освен това, българският Бепе Грило иска „твърдо“ да се отговори на „ексцесиите“ на унгарския премиер Виктор Орбан. Това е особено интересно, защото Виктор Орбан няма отношение към преките интереси на България. Защо му е на Слави да се позиционира срещу Орбан, още преди да е оглавил българската държава?

Защото уважаеми читателю, това изказване не е индикация за някаква ясна външнополитическа стратегия на лицето Трифонов, а за неговата идеологическа принадлежност. За пред българския народ Слави няма идеология, той е просто антикорупционер, „патриот“ и популист, но уж в добрия смисъл. Истината е обаче, че Трифонов има идеология и тя се нарича неолиберализъм, или ако някой предпочита, неоконсерватизъм (но и двете, въпреки козметичните разлики, обслужват едни и същи планове и интереси).

Доказателство за този факт е твърдението на Трифонов, че неговите примери в политиката са Маргарет Тачър, Роналд Рейгън и Еманюел Макрон – все стожери на неолиберализма, неоконсерватизма и глобализма, известни с това, че отнемат социални права и достижения от трудещите се хора и подкопават устоите на собствените си национални държави, а и не само.

Та според Трифонов, Европейският съюз трябвало да стане една държава, защото законът, който забранява пропаганда на хомосексуализма и транссексуализма сред непълнолетните в Унгария, е „доказателство“, че „ЕС трябва да бъде държава“, за да „се попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария“.

Значи според „патриота“ Трифонов, националните държави трябва да умрат, и всички нации (доколкото може да има нации без национални държави, които да ги закрилят) да се управляват от неизбираеми чиновници от Брюксел. Много демократично и много патриотично, няма що!

Тъжното е, че стотици хиляди българи, които си нямат хал хабер от политика, не четат и не се интересуват много, все пак гласуваха за „Има такъв народ“, просто защото им е писнало от ексцесиите и безобразията на предишното управление, или защото са фенове на музиката на Слави и ходят по концертите му (последното е съвсем реална причина). А истината е, че избор между Слави Трифонов и Бойко Борисов няма:

– Партията на Бойко Борисов през годините стана известна с това, че винаги кима с глава и казва „Yes“ на всяка прищявка на Брюксел и Вашингтон, за да си осигури управленски комфорт и еврофондове, с които да корумпира България. Е, Слави ни казва, че ЕС трябва направо да стане една държава и никой да няма право на различна политика и мнение от Брюксел. Това нито е патриотично, нито е демократично. Азбучна истина е, че демокрация може да има, поне на този етап, само в рамките на национални държави.

– Бойко Борисов и герберите поддържаха неолибералното капиталистическо статукво, при което привилегиите са за едрия капитал, както чужд, така и родният мутренски, за сметка на работещите българи. Слави, бидейки привърженик на Тачър и Рейгън няма да измени тази неолиберална икономическа политика, която обрича обикновения българин на социално неравенство и ниски доходи. Идолът на Слави – Маргарет Тачър е известна с изстъпленията си срещу английската работническа класа, с престъпна приватизация и това, че обрича няколко милиона английски работници на безработица.

ЕТО ГО РАБОТОДАТЕЛЯТ НА СЛАВИ

– И Слави и Бойко Борисов говорят за демокрация от сутрин до вечер, но всъщност са авторитаристи. Защо някой въобще си въобразява, че стилът на управление на възпяващия мутрите Трифонов ще е по-различен от този на бившия премиер със съмнително минало? Ако твърденията, които от години се носят в общественото пространство са верни, то конфликтът между Борисов и Трифонов не е на някаква морална или идеологическа основа, а защото бившият премиер отказал да даде „половината ГЕРБ“ на певеца.

– През годините ГЕРБ се показаха като твърди евроатлантици, които в името на интересите на САЩ провалиха „Южен поток“, превръщайки го за турска облага в „Турски поток“, АЕЦ „Белене“ и най-вече, повдигайки градуса на военното напрежение в Черно море и съсипвайки българо-руските отношения (а не е случаен и факта, че Китай инвестира ударно в цяла Източна Европа, но не и в България). Каква тук е разликата с „Има такъв народ“, след като Слави Трифонов каза, че каквото е добро за НАТО, то е добро и за България? Трифонов сам обяви, че ще е не по-малък натовски послушко от Дейниъл Митов и Борисов.

Може да се изрежда много, но надявам се, че същината на очевидните прилики между Борисов и Трифонов е ясна. На 11 юли българите сложиха край на престъпния и мутренски режим на ГЕРБ, но го замениха с нов режим на певеца Трифонов. А този нов режим може и да е последен за България въобще, имайки предвид желанието на Слави националните държави да изчезнат.

Няма разлика между това дали ще те набият на кол или ще те обесят. В изборите на 11 юли нямаше избор, а политическо инжинерство от страна на чужди сили (САЩ и глобалните й мултинационални компании). На нас ни бе предоставена възможност да избираме между две партии – страни на една и съща монета. И гласувайки против ГЕРБ, се надянахме на новия ГЕРБ, наречен ИТН (впрочем, сещате ли се как в Благоевград Слави издигна кмет, който е бивш гербаджия)? И заменихме Бойко Борисов с негов аватар, който се различава от първия само по това, че може да пее? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. СЛАВИ ТРИФОНОВ ЧАЛГАЛИЗИРА И ОПРОСТАЧИ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ТОЙ ЩЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ ОПОМНИ СЕ ОВЧА БЪЛГАРСКА РАЯ СЛАВИ ТЕ ВОДИ В КАСАПНИЦАТА

  2. Изключителено изчерпателен и точен анализ, но дали има критично мнозинство, което да осмисли това и въобще да МИСЛИ. Надали. „Прост народ – слаба държава“ е паказателна максима. Аксиома е колко слаба държава сме. А понеже това е равенство, то очеизвадно е и що за народ сме – ПРОСТ! Отчайваща констатация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *