Кобрата води Андреа в Рим да й предложи романтично брак!

Кубрат и АндреаКубрат Пулев заведе  Андреа в Рим. Двамата решили да прекарат дните преди Коледа във Вечния град и да разгледат част от забележителностите, които за Андреа включват предимно бутиците.

Влюбените гълъбчета разпускат с  разходки из известния  площад „Свети Петър“ в града и отделят внимание на още по-известните заведения, накацали на него.

След като загуби мача  срещу Владимир Кличко, Кобрата се отдаде на пълен релакс. Той обиколи софийските клубове и даде автографи на почитателите си, в началото на декември  той и русокосата му половинка изкараха романтичен уикенд в родния й  град  – Сапарева баня, а сега са в Италия.

Наскоро Кобрата казал пред свои близки, че ще изненада певицата  по много специален начин около коледните празници.  Поради  това мълвата носи, че боксьорът  най-после официално ще предложи брак на половинката си, с която са заедно над шест години.

В Рим двамата  са се срещали с  Валери Божинов и Николета Лозанова. Футболистът рита полууспешно в местното първенство и се чувства като у дома си там,  а Николетка често отскача при него. Тя се сдобри с Андреа след сериозна караница и сега двете са отново първи приятелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *