Китаеца призна: Ожених се за Азис за пари

Китаеца изповедНики Китаеца призна в откровена изповед в БИГ Брадър, че никога не е бил истински съпруг на Азис.

Всичко това беше една показна акция с цел реклама и нищо повече. Поблазних се за пари, от което ме е срам сега, но тогава бях малък.

Майка ни ни отгледа сама с брат ми в недоимък. Когато ме препоръчаха за шофьор на Азис, много се зарадвах. Най-накрая изплувах малко от блатото. Някои негови приятели питали кое е това хубаво момче, което го вози и той казал гаджето ми. После ми предложи да се снимаме за корица на списание за доста пари, а аз да призная, че съм му любовник. Съгласих се. Парите ги пращах на майка ми да гледа брат ми. Поблазни ме и славата. Веднага станах разпознаваем. Хората по улиците ме познаваха. А аз се радвах.

Сега съзнавам, че това са били грешни пари, а аз съм се полакомил за тях и за слава. Азис искаше да изгради образа си на различен и плащаше на мен. Аз взимах парите, без да се сетя, че слагах петно върху себе си за цял живот. Продавах душата си, но не и тялото си. В действителност Азис не ме искаше и дори на първата си брачна нощ спахме в две различни стаи. Той искаше да гради имидж с мен, но това ми струваше скъпо. Не ме пускаше да излизам сам, защото трябваше да се правя на безумно влюбен. Не ме пускаше да се срещам с приятелката ми, защото щях да разруша мита за нашата връзка и хората да разберат, че е въздух под налягане.

Бях малък, но това не ме оправдава. Когато реших да го напусна, бях на 23 години. Казах му, че искам живота си обратно, а той ми вдигна луд скандал. Умоляваше ме, заплашваше ме. Той е користен човек, чувствителен, егоист и искаше да става на неговата.

Когато обаче се роди синът ми, Азис дойде. Прегърна го, радва му се, целува го. И се разплака. Това пък беше другото му аз. Човешкото и чувствителното. Съжалявам, че направих всичко това. Изградих му имиджа, но срутих моя.  Не всичко в този живот струва пари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FUUTTF2S3kE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *