Ким Чен Ун обяви готовност да унищожи Вашингтон и Сеул

„Ако САЩ и Южна Корея изберат пътя на военна конфронтация срещу КНДР“, Северна Корея „без ни най-малко колебание ще нанесе съкрушителен удар и ще унищожи столиците на врага“, използвайки целия наличен арсенал. Това е заявил Ким Чен Ун на новогодишна среща с командирите на Корейската народна армия, предава Associated Press.

„Другарят Ким Чен Ун заяви, че с неумолимия напредък на нашата революция смъртоносните заговори на САЩ и други елементи на “ Република Корея“, които се опитват да създадат пречки, ще станат още по-силни. Той подчерта, че армията трябва безмилостно да осуетява провокациите на враговете. „А ако враговете изберат антирепубликанска военна конфронтация, ние не трябва да се колебаем да нанесем съкрушителен удар и напълно да унищожим вражеската столица.“

Северна Корея обеща да изстреля три нови шпионски спътника, да построи военни безпилотни самолети и да увеличи ядрения си арсенал през 2024 г., докато лидерът Ким Чен Ун заявява, че политиката на САЩ прави войната неизбежна, допълва Reuters.

Източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Правителствен център призова без паника в резервации на колесници, временните затруднения са заради посещението на другарят Ким Чен Ун за годишнина 9 септември

  2. За да се убедите, че не Ким Чен е най-големия урод на планетата, достатъчно е да посетите british museum london за да видите коя държава е КРАЛА най-безсрамно антики от цял свят, това е колониална ВЕЛИКОбритания. Тяе имала повече от 50 колонии по цялата планета, цели континенти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *