Катето Евро: В главата на Петя вият кучета!

Катето Евро1Петя Буюклиева започна да изнервя съквартирантите с  характера си и капризите си, които са досущ като на  световна суперзвезда.

Певицата започна да тормози масови всички  първо с въпроса кой й е скрил роклите и кой иска тя да изглежда неглиже. След тръшкане и охкане  се оказа, че просто самата тя не е видяла къде е прибран багажът й.

Огромният кошмар за останалите обаче настъпи, когато тя започна да репетира песента си за филмчето, което трябваше да снимат  – „Съдби на Нови хан“. Петя трябваше да играе ролата на травестит и да пее на гей парад. Първо тя изяви възмущение, че ролята й е много по-малка от тези на другите, след това заяви, че като ще пее, трябва да репетира.

Взе касетофон и започна да репетира поне на 20 пъти на ден  Чак търпеливата Катя Евро не издържа и се изцепи по адрес на певицата : „В главата й вилнеят бесни кучета!” – изохка тя.

Още веднъж ако чуя песента, ще полудея бе хора, изрева и Емир Каменов. Наизуст я научих. Шест месеца ще ми гърми в главата. Айн цвай, полицай! То  и аз мога да я изпея, мамка му, мяташе се мачото, който пък трябваше да играе ролята на гей.

При всяка нова репетиция на Петя, съквартирантите бягаха или на студа в двора, или се скупчваха пред тоалетната, или залягаха край басейна. На певицата обаче не й пукна и не забеляза измъчените им лица.

Интересно, за една песен толкова зор, ами за концерт как ли се подготвя? – попита Китаеца. Другите го изгледаха с див ужас и се помолиха Петя да няма концерт скоро и да подготвя песните в Къщата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *