Камелия Изхвърли Цветин след 20-годишна връзка! Не искал да работи!

Камелия ЦветинKaмeлия нaй-пocлe сложи чертата и поиска от любимия си  Цвeтин да стане истински мъж.

Оказа се, че неговата безрезервна и постоянна любов към нея, без скандали и разправии прилича на приказката за юнака, който бозал 20 години. Горе-долу от толкова време продължава любовта им, но малцина знаели, че неговата професия през цялото това време е мъж на жена си. Цветин работел точно това откакто са се запознали – стои до нея, придружава я навсякъде, обича я и не си мърда пръста да печели пари под предлог, че тя вади достатъчно и за двамата.

Ками на драго сърце го издържала, купувала му всичко, хранела го, развеждала го из цял свят на екскурзии и почивки. Това си имало хубава страна, тъй като той винаги бил до нея, винаги й бил под ръка, винаги готов да отидат, където тя поиска, а освен това и прилежно да я чака вкъщи след участие.

Сега обаче финансовите облаци над двойката се сгъстили. Kpacивaтa блoндинĸa има сериозни проблеми, откакто напусна „Πaйнep“. Тя смяташе, че може да се продуцира сама, но Митко Димитров не обича отцепниците и перманентно й подлива вода. Все по-рядко фолкаджийката съумява да си осигури участие, от телевизиите също спряха да я канят да води едно или друго предаване.  

Паричните потоци секнали и Камелия помолила Цветин да си намери работа и да подпомогне семейния бюджет. Той обаче реагирал изненадано. Цял живот нищо не бил подхващал, като твърдял, че няма работа, достойна за уменията му. А какви са тези умения никой не знае. Засега умело се справял само с ролята си на мъжка държанка.

Камелия обаче е непреклонна. Тя го накарала да се изнесе от дома им, като спряла да го храни и пои. Двамата не са скъсали и сега. Цветин упорито си търси работа, но единствената му мечта е Ками да го съжали и да си го прибере отново на хранилка в дома си, разказват техни приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Y9-fK5VApIA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *