Кали тръгна на война, бие съседка с домати!

Кали скандал ВладиДокато Босия упорито иска да размаже някой домат върху сградата на парламента, Кали използва същото оръжие, само че за съседката си от горния етаж.

Устата певица се скарала с още по-устата си комшийка и в словесната битка се включила и торбичка с домати, които фолкаджийката носела от пазара,  за да нахрани домочадието си. Пререканията с бойната дама започнали още когато Кали се нанесла в апартамента на Влади с двете си деца, а след това се родило и бебето.

Преди това певицата живеела в къща и нямала идея какво значи някой да ти се катери на главата в буквалния смисъл на тази дума. Сега на горния етаж живеела жена, която бързо се превърнала в неин враг. Можете ли да си представите, ходи вкъщи обута с обувки с токчета и тропа като кон по теракотата с тях.  Нямам миг покой. Тези токчета ми се забиват в главата непрекъснато, жали се певицата. Връщам се от участие след полунощ, треперя от умора, но не мога да заспя, защото тя си е поканила гости и тича напред назад.

Опитвам се някога да поспя следобед, когато ще имам участие вечерта, но отново няма покой. Тя надува музиката до дупка и ушите ми пулсират. И пак започва с токчетата – трак-трак. Не я зная от какво живее, у тях често има гости, правят се купони до зори.

Кали поне сто пъти ходила да разговаря с опърничавата си съседка да спазва правилата на етажната собственост, но дамата обещавала, а после продължавала в същия дух.

Истинският горещ скандал се разиграл преди няколко дни, когато двете се срещнали пред асансьора. Кали отново я помолила да пази тишина, но дамата се захилила насреща й. На певицата й причерняло и я халосала с доматите. Какво е станало по-нататък историята мълчи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *