Калин Терзийски се ОТЪРКА ГНУСНО В ЛЮБОВТА на Гришо и Никол! Посвети им ЦИНИЧНО СТИХОТВОРЕНИЕ! Виж Тук:

Калин Терзийски стигна дъното, доколкото е възможно под него да е останало някакво дъно.

Тъй като отдавна не може да събуди интерес със собствената си персона и творчество, от известно време насам писателския пияндурник е възприел нов подъл и коварен подход- отърква се около известни личности, за да гърми името му.

От няколко дни насам литературните кръгове в България са в потрес, а социалната мрежа ври и кипи от възмущение след поредната му безвкусна и безумна изцепка.

Незнайно на колко бутилки алкохол, Калин Терзийски се вдъхнови от пристигането на звездната двойка Григор Димитров и Никол Шерцингер в България и им посвети стихотворение под заглавие „Любовна балада за Гришо и Никол“.

И докато малкото му останали почитатели очакваха нещо романтично и стойностно, се оказа, че изпод клавиатурата на пияния циник се е родила някаква долнопробна, алкохолна хамалска поезия, която разтърси и най-закоравелите душевно фенове. 

Ето и пълният текст на вулгарното стихотворение:


Тези думи, наречени твърде претенциозно „поезия“, потресоха българите. И срещу  Калин Терзийски заваляха ругатни и словесни камъни от близки и далечни краища на родния фейсбук. Констатациите, че е луд, че не е добре, че е смрадлив алкохолик и нещастник обаче никак не трогнаха закоравелия писач, а само го накараха гордо да се изпъчи и да заключи, че отново е привлякъл вниманието на хората върху себе си.

„Кой му е дилърът на този?“, „Ти пе*ераст ли си, откачалка ли?“ – бяха най-нежните коментари в мрежата.

„Иди на лекар“, съветваха го по-сдържаните.

На Калин обаче никакъв лекар не може да помогне. Смесицата от силно его, тежък алкохолизъм и мания за величие, от която страда писателя- не се лекуват!

Дано поне Гришо и Никол не са прочели пасквила на болния ум на някогашния значим писател, а в момента просто деградирала отрепка!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *