Калина Андролова: Не се накрадохте, свине прости! Но на това ще се сложи край! И този край няма да дойде по мирен начин

Подивелите свине, които унищожават България, не могат да бъдат спрени!

В парламента вземат решения за България убийци, рейдъри, основатели на корупцията в България, откровени проститутки, за които се носят легенди, баш крадци и употребяеми от американците бандити, които преди крадяха от геополитическите им противници, а сега приклякат и облизват подметките на служителите в посолствоТО за опазване на кожата си.

Тази глутница от мултимилионери и милиардери няма да се спре пред абсолютно нищо!

Ще ликвидира хора, ще рекетира, ще събира компромати, ще довърши България и ще се омете оттук с откраднатите милиарди.

Повече в България нищо добро няма да се случи. Не и в близко бъдеще. Продажници невежи! Не желая повече да се занимавам с вас. Не се накрадохте, свине прости, непрочели една книга през живота си! Долнопробни чалгаджии, които опростачихте българския народ с погрома върху образованието.

Унищожихте службите, здравеопазването, индустрията, армията, възможностите за нормално икономическо развитие.

Вие създадохте една България на патронажните хранителни вериги и некадърното държавно управление. Нека Господ ви дари с това, което заслужавате. И нека това да е съвсем скоро! Ако заслужавате щастие, нека е щастие, ако заслужавате линч, нека е линч!

Това, което всеки нормален човек научава през живота си, е че свинщините се заплащат. Ама не с пари. А с отнемане, нараняване и проболяване на най-милото. А за всеки най-милото е различно. Но общото между всички мили неща е, че се откъсват с кървене в душата, в същността на човека, с писък във всяка клетка. И представете си, това се случва, дори и когато парите са направили много сигурно и непробиваемо съществуването ви, тежко заблудени локални величия!

И вие ще си платите, независимо от лазенето.

Защото НЕ посолствоТО ще ви оценява, тъпаци! А ще ви оценява по делата ви сила, по-висша от земните ви господари. По-гнусна, долнопробна и свинска власт никога не е имало в България. Вие сте еманация на политическия упадък!

И дори не става дума за грабежите ви, които нямат край. А става дума за това, че сте некачествени хора.

Властта и парите са ви извадили сърцата и са ви изгладили мозъците, за да не ви пречат гънките! Психопати, зависими, простаци, алчни свине и най-семпли сред семплите илитерати! Вие взаимно се крепите и обичате, не можете един без друг.

Време е да се появи нещо ново и да омете тази окаяна вдебилена мрежа от осакатени ментално индивиди. Които са си въобразили, че могат да разполагат с държавата като с проститутка, да я подмятат и продават както им хрумне.

На това трябва да се сложи някакъв край! И този край няма как да мине по мирен начин. Просто не е възможно. Никой да не пише, че не харесва поста ми. Просто да напусне приятелската ми листа! И да славослави тази сган на друго място. Благодаря!

Калина Андролова, Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. браво младо момиче,твоето писание крещи във всички нас

  2. Има конфликт, въпреки че той е лесно поносим, между физическата красота на авторката и някои дребни несъвършенства в нейните литературни изяви. Лично за мен по-съществено е съдържанието, което е безспорно, отколкото езиковите средства с които то се представя. Но когато една така красива дама заговори за „подивели свине“ ми се иска да не се употребяват такива сравнения. Въпреки че това животно е твърде ценно за човечеството, за да се сравнява с него тази отвратителна социална прослойка която ни е впримчила в безкрайния си и напълно безмислен подтик да трупа богатства. Дали не е време да се заговори за въвеждане на прогресивно данъчно облагане – при печалба от един милион лева данъкът печалба да стане деветстотин деветдесети девет хиляди ? Първоначално да важи само за местни физически и юридически бица.

  3. Г-жа Автор, мисля освен досегашната аналитика ни представя конотация, езиковата форма с допълнителна семантика и стилистични функции, устойчиво свързани с основното значение, и изпозваната конотация изразява емоционални и оценъчни оттенъци в творбата и и изобразява културни традиции в обществото. Наистина в острови по океана прасето свободно се отглежда не в кочина а на открито и не се храни с помия. Мъка е да видиш био ферми за свинско, двойно на цена, и лежащи постоянно био крави, които трактора, баща и майка храни

  4. То това за всеки е ясно, но не виждам кой би осъществил тази мечта за справедливост на българския народ. Щото господ очевидно няма да е !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *