Какво ще намерите в онлайн магазин за хранителни добавки bg-fitness.com:

фитнес магазинВ нашия интернет магазин ще намерите богата палитра от разнообразни хранителни добавки за спортисти и ентусиасти.

Ние работим само и единствено с доказани световни марки, с ясен произход, предоставящи подробна информация относно състава им.

Сред хранителните добавки, които предлагаме в магазин bg-fitness.com, са разнообразни азотни бустери, аминокиселини, антиоксиданти, аргинин, продукти от билков произход, витамини, заместители на хранене, продукти за изгаряне на мазнини, блокери на естроген, продукти за качване на тегло, изотонични продукти, глутамин (L) и карнитин (L – изомер), както и разнообразни минерали, креатинови продукти, протеини (включително вафли и барове), бустери на тестостерона, разнообразни аксесоари, добавки за качване на маса, както и за стави и сухожилия.

Препоръчваме ви да разгледате каталога с хранителни добавки в нашия уебсайт. Във всяка от категориите предлагаме по няколко конкурентни продукта.

В случай че сте затруднени в избора си, свържете се с нас посредством нашия онлайн чат или ни се обадете по телефона, или пък пишете на електронната ни поща.

 

Най-търсените хранителни добавки

Сред най-популярните хранителни добавки, които предлагаме на вашето внимание, са креатинът. Но продаваме и разнообразни по вида си протеини.

Глутаминът (антиоксидант) също е доста търсен.

 

Каква е биохимичната роля на креатина?

Креатинът е сред най-достъпните по своята себестойност добавки, спомагащи увеличаването на силата, както и на обема на мускулната маса. Ако знаете как да го приемате, бихте могли драматично да ускорите работата на метаболизма си, подобрявайки и външния си вид.

Естествено, би следвало да се запознаете с тренировъчни и хранителни режими, да си почивате, да осигурите на тялото си достатъчно сън, за да може да се възстановява то, и да приемате качествена палитра от хранителни добавки.

Все пак, без да навлизам в тежка терминология, ще обобщя, че креатинът е основният източник на енергия за мускулите – той спомага за увеличаване на силата, което пък от своя страна ни позволява да вдигаме по-големи тежести в залата, без да стресираме мускулите. Приемайки креатин, тренирайки ефективно, ние ще ускорим драматично своята мускулна маса.

 

Колко креатин да приемам дневно?

Препоръчвам по-голям креатинов прием първоначално (20-на грама), след което между 5-10 грама дневно, 1-2 пъти, в зависимост от вашите килограми.

Приемайте креатин в продължение на месец и половина, след което прекъснете за 3-4 седмици, за да не свикне тялото ви с него.

 

Опасен ли е кретинът?

Обърнете внимание, че нашето тяло (черният дроб, панкреасът и бъбреците) секретират между 1-2 грама креатин дневно, като ние набавяме още приблизително толкова чрез консумацията на месо или ядки.

Предозирането с хранителни добавки, каквато е креатинът, би могло да претовари вашите бъбреци, увеличавайки риска от бъбречни заболявания. Ето защо хора с увредени бъбреци не трябва да приемат креатин. Ако вие имате съмнения за заболяване – консултирайте се с вашия личен лекар.

В по-редки случаи добавките, съдържащи креатин, биха могли да увеличат вашето телесно тегло, а това да се интерпретира погрешно като увеличение на мускулната маса. В тези случаи увеличените килограми са свързани не с качени мазнини, а със задържана в тялото вода, която лесно бихте могли да “изхвърлите”, ако приемате например калиева сол.

 

Някои факти за глутамина

По време на тренировката се образуват отпадъчни продукти, натрупва се амоняк (NH3) и се отделя глутамин, чиято роля е да пребори токсините.

Глутаминът произвежда мощен анаболен ефект, а освен това спомага и за увеличаване нивата на хормона на растежа. Някои имунни клетки, “включващи се” в състояние на стрес, ползват глутамина за гориво, “изяждат” го.

Глутаминът спомага за изграждане на мускулите, както и за увеличаване на силата, стабилизира имунната система, подобрява нивата на кръвната захар, оптимизирайки спортните резултати.

 

Глутаминът в медицината

В болниците тази хранителна добавка се влива в кръвта след операции, възстановявайки нивата на кръвната захар.

Препоръчваме ви комбинация от глутамин заедно с креатин. Така едновременно ще постигнете увеличение на силата, ще възстановявате своите мускули след интензивните тренировки, изхвърляйки токсините.

 

Ние ще ви помогнем да изберете подходящите за вас хранителни добавки!

За целта заповядайте в нашия онлайн магазин БГ Фитнес!

С промо код 5555 можете да пазарувате с 5% допълнителна отстъпка на вече намалените хранителни добавки.

Ще подходим с грижа за вас, подбирайки компетентно хранителни добавки, витамини, минерали и аксесоари, които биха допринесли за драматично подобряване на вашата физическа форма.

Консултациите ни са безплатни, защото не ви разглеждаме като говорещи портфейли. Напротив – вие сте причината да ни има!

Благодарим ви, че отделихте време да прегледате тази статия. До нови четения!

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *