Какво още по-гадно трябва да му се случи на този народ, за да се отврати и прогледне, че ни управлява Фашистка Хунта!

Останаха ли още българи, които копнеят за силна ръка и са склонни да им отрежат още от човешките права, които и без това властта на Борисов не спазва в името на „сигурността“ и „стабилността“?


Кой ще им осигури тази сигурност, при положение, че висши прокурори стоят диван чапраз пред едни мошеник в столично заведение, наречено „Осемте джуджета“ и въртят сговори за кражба на бизнеси и „приключване“ на бизнесмени? (Подробности от това разследване можете да гледате във видеото под тази статия) 

Останаха ли такива, които още вярват на клетвите на Банкянския сатрап, че не е взел и стотинка от олигарсите?

Освен някоя и друга пура, разбира се… но те не се броят за подкуп.
Останаха ли наивници, които още се хващат на въдицата на Гешев, че ще бори корупцията, на който и властови етаж да я открие? Имат ли очи да видят и уши да чуят как същият този човек с уж безконтролна власт да брани правдата, най-мазно се възхищава на премиера си колко умело се правел на луд?

Останаха ли такива, които още не са проумели, че официалната власт и мафията в тази държава са едно и също нещо?

Има ли още хора, които не разбират, че Борисов е вълк в кошарата, който вместо да пази агнетата, си ги дели с глутницата?

Останаха ли такива, които още не разбират, че ще бъдат изядени като жаби от змии в блатото, където удобно са се отпуснали? Какво още му трябва на този народ, за да се събуди? Какво по-гадно трябва да му се случи, за да се отврати и провиди истината – че ни управлява Фашистка Хунта, която е на път да ни затрие! Skandalno.net

Вижте първа част от разследването на АКФ „Осемте джуджета“. Какви тайни крие един столичен ресторант с огледални стъкла и засилена полицейска охрана и какво разкрива той „от кухнята“ на прокуратурата и МВР?

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/fvM9HIGnJI4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Президентът, Армията, МВР службите, ДАНС, те нямат право да са в трибуните. От тях само Румен Радев излиза открито в някои сблъсъци. Останалите, КОИТО СА СЕ КЛЕЛИ да защитават държавата и народа, услужливо имитират дейност и не забелязват. Офицерът не може да се крие зад моливчето, папката или разговорите по телефона, събитията изискват да спазиш клетвата!

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СЕГА И ВЕДНАГА НА ВСЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ ДО ПОБЕДА ДА ИЗХВЪРЛИМ ФАШИСТКАТА ДИКТАТУРА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ

  3. Преди около година и половина тук, в този сайт, писах, че сме в диктатура.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *