Какво е да си Соросоид в България и защо всички ги мразят!

Соросоидът е термин, с който българския народ нарича неолибералните прозападни сектанти, които у нас са хиляди и до един работещи в мрежата от НПО-та на Джордж Сорос. Не е задължително соросоидът да е добре образован и да живее в луксозен квартал на голям град. Той може да е със средно образование, да идва от провинцията и да не е особено интелигентен. Но е задължително да работи на заплата или хонорар в спонсорирания от САЩ НПО-сектор и да получава грантове за анти-българската си дейност.

Освен това соросоидът сляпо вярва или поне се прави че вярва в няколко задължителни неща, защото НПО-то, което му плаща, изисква това от него:

1. САЩ, Западът като цяло, ЕС и НАТО са свещени крави и не съществуват други мнения по въпроса, не и на „нормални хора“. Всякакво усъмняване в евро-атлантическата святост идва единствено от злия Мордор Путинистан и е плод на мръсните руски пари и тяхната още по-мръсна комунистическа пропаганда. Соросоидът е дрогиран със западничество.

2. Религията за него е в най-добрия случай остаряло и ненужно нещо от миналото, а в най-лошия – зловеща система за контрол на населението. Соросоидът е човек, който изнамира и с оргазмена страст разпространява истории за развратни свещеници. Той често дава примера с мракобесната средновековна Църква, която „учила хората, че земята е плоска“. Без да отчита факта, че тъкмо християнството е дало на човечеството най-свещения дар- хуманизма. Соросоидът ще ти каже нещо от сорта на „религията е причинила най-много войни в историята“, докато статистиката сочи, че само 8 % от всички войни в човешката история са били по религиозни причини. Той ще те убеждава с часове как векове наред християнството е спирало науката. Соросоидът почти винаги е или атеист, или „прогресивен християнин“, от онези, които се кланят в секти с пастори – жени и които благославят и женят еднополови двойки.

3. Глобализмът (да не се бърка с глобализацията) за соросоида е единствената смислена идентичност. Нация, етнос, народ и раса за него са вредни и отживели понятия. Това са хората с фейсбук провокациите от типа „KLETA MAIKA BALGARIQ“ и Под игото на шльокавица, убедени че са супер „edgy“, оригинални и различни от „Бай Ганьо“. Соросоидът е убеден, че няма фундаментални разлики между хората по света. Или ако ги има- те трябва да бъдат заличени. Той не вярва, че има „негова земя“, родина и пр. Затова, дали Европа ще е населена от коренното си население или ще бъде превзета от африканци и араби  – за соросоидът няма никакво значение, тъй като всички хора са равни, всички могат да бъдат научени да станат като него – кухи, клиширани идиоти без етническа, религиозна, национална и дори семейна принадлежност.

Соросоидът подкрепя отворените граници и отворените общества, което значи унищожението на държавите. Което пък значи унищожението на нациите, които ги населяват, на тяхната култура, традиции и памет за миналото. Сега разбирате ли защо разни НПО-та мрат да ни пренаписват и подменят историята.

Соросоидът не вижда проблем в това, че малки народи като българския ще бъдат асмилирани и обездушени. Всички проблеми, произтичащи от неконтролируемата миграция на нискокултурни маси към Европа той обяснява с псевдоинтелектуални или псевдосложни концепции като „тероризмът е плод на стреса, който тези хора са изживели, защото идват от зони на конфликти в една крайно враждебна расистка среда, каквато е европейската“ или „престъпността им се дължи на социално изолиране и дискриминация от наша страна“.

4. Изхождайки от предишната точка за соросоидът няма никакво значение какво ще се случи и с етническите българи, дали ще се превърнат в малцинство в собствените си страна, стига в страната да бъде постигната „Развита Либерална Демокрация“. Соросоидът е функционер на конкретна политическа система, за него няма по-важна цел от изграждането на Либералната Демокрация с всичките й кухи и фалшиви мантри: „Разделение на властите“, „независими медии“, „все по-развит НПО сектор и гражданско общество“, „Равенство и върховенство на закона“… Той няма представа дали и как тези неща ще прекратят изместването на българите като водещ етнос на територията им. Ако му докажеш, че навсякъде другаде по света Либералната Демокрация води народите до деградация и унищожение на духа на хората и на обществените взаимоотношения – той няма да си промени мнението, защото му се плаща да плещи глупостите си. За него е по-важно България, като територия и държава да достигне мечтания Либерално-Демократичен дехуманизиран и човеконенавистен ад. Той не се чувства част от конкретен етнос, който има свой исторически път и живот, а като част от „гражданско общество“ тук и „глобално общество“ навън, които ще съществуват и след 30 години без значение кое ще е тогава етническото мнозинство у нас – българи, турци цигани… или араби и африканци.

Във връзка с точка 4. соросоидът, тоест казано с прости и по-точни думи – неолибералът, е най-вредният сегемент от българската политическа и обществена сфера. Това, че тъкмо тези хора са най-активните в целия НПО сектор и най-успешните в медийния такъв (цялата Икономедиа, Свободна Европа, DW, вестници като СЕГА, сайтове като „Фактор“, „Frognews“ и куп други) ги прави не само вредни, но и опасни пропагандни машини.

Така, както са опасни във всички части на света, зависими от Запада. Защото на всички тези територии САЩ и неолибералният им слуга Джордж Сорос са разгърнали системи от НПО-та, в които милиони продажници активно водят борбата за превръщането на собствените си народи в маргинални малцинства. В името на добрите демократични и прогресистки идеи, естествено. И в името на правосъдната система, разбира се. Това не е намек, а пряко назоваване – става дума за „Да България“.

Бележка под линия: Що е то „Соросоид“

Думата „соросоид“ е неологизъм, възникнал през епохата на т. нар. преход към пазарна икономика. През последните 30 години в страните от Източна Европа, Азия, Африка и Латинска Америка неолибералните глобалистки политически кръгове на САЩ внедриха система от граждански организации, чрез които да контролират колонизираните от тях народи. Въпросната мрежа от неправителствени организации се финансира американския конгрес и неговият наемен служител Джордж Сорос и изпълнява функцията на „пета колона“ на САЩ. От там идва и терминът „соросоид“ – слуга на Сорос, колаборационист, предател, човек, който срещу заплащане работи в услуга на американската доктрина за Нов световен ред.

„Соросоидизмът“ е неолиберална доктрина. Концепцията на самия Сорос за „отворено общество“ е повлияна от философа Карл Попър, и въпреки, че е силно уязвима и налудничава, съпротивата срещу нея е минимална. А причината за това е изключително иновативният подход при налагането й – чрез система от организации, замаскирани като граждански. И тъй като тази неолиберална идеология е в голяма степен наследник на неотроцкизма, проповядващ износ на революция, то Сорос и менторите му от демократическата партия в САЩ търсят двигатели на революционните неолиберални промени, които те виждат като промени в съзнанието. Сорос открива такива не в работническата класа като Троцки, защото тя е в упадък, а в маргиналните обществени групи и малцинства, които са лесно манипулируеми – етническите малцинства, хомосексуалистите, различни религиозни секти, та дори и вегетарианците.

Сорос и неговата система от тинктанкове всячески поощряват привилегироването на такива малцинства. А НПО-тата му, които успешно подмениха това, което по същество трябваше да бъде гражданското общество, са внедрени в различните прозападни държави-колонии, където работят приоритетно в сферата на образователните и медийните политики – които за соросоидите-неолиберали са стратегически сфери за пропаганда. Критично мислещите, т. е. оказващите съпротива на „новия неолиберален ред“, биват пречупвани.

Соросоидните неолиберали четат Карл Маркс така, както дяволът чете Евангелието, затова нека неолиберализмът не се бърка с комунизма. От маркс те са взели единствено принципа за налагане на новата система чрез революция. Но в идеологията им няма нищо созциално, че даже и хуманно, тя е насочена към утвърждаване на интересите на едни 100 хил. свръхбогати хора на планетата за сметка на останалите 99.9999 % бъдещи политически и финансови роби.

Ако комунизмът стъпваше на секуларната представа как всички вкупом ще постигнем и ще черпим благата на „земния рай“, който предполага равенство, то неолибералната доктрина предполага „земен рай“ за група избрани (типична гностична представа), които глобални мултимилиардери да бъдат обслужвани от всички останали (доколкото са останали такива). „Соросоидизмът“ или „неолиберализмът“ е крайно опасна идеология, защото за първи път в човешката история имаме система, която се стреми и даже вече успешно променя духовния код на съвременния човек и това е гибелно. Защото имаме идеология, която всячески се опитва да унищожи хуманизма и солидарността между хората, а те са в основата на нашата цивилизация. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ИСКАМЕ СИ СОЦИАЛИЗМА ИСКАМЕ СИ ЖИВОТА ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ 1989 ИСКАМЕ СИ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ЩЕ ПРИЕМЕМ САМО РУСКА ВАКСИНА САМО В НЕЯ ВЯРВАМЕ ГОРДЕЕМ СЕ С ВЛАДИМИР ПУТИН ОБИЧАМЕ ГО НАЙ ВЕЛИК И ОБИЧАН НА СВЕТА ИСКАМЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОСТАНЕ РЕДОВНО З А В И Н А ГИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ТУРЦИЯ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СИ ИСКАМЕ РУСКИТЕ РОДНИ БРАТЯ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДЕЦАТА НИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *