Йорданка Христова ревна заради…тиква

Йорданка тикваСлед като се държа достолепно и мъжки през цялото време в Брадъра, седмица преди финала Йорданка Христова потъна в сълзи. Тя горко се разрида, защото съквартирантите забравиха да й купят тиква и кори за баница.

Това не беше каприз, а причината беше деликатността на певицата. На 6 ноември е починала майка й и тя искаше да й направи помен с тиквеник, който приживе жената много обичала. Хем да си хапнете, хем да я поменем, каза Христова. Тя не тропна с крак, не се наложи, а само сподели с няколко от съквартирантите защо й трябва тиквата и корите. Когато седнаха да правят седмичния списък обаче, те забравиха. Поръчаха цигари за 120 лева, но не можаха да отделят пет за кори и тиква.

Певицата плахо се обади – не можем ли да отделим пет лева, даже се оказа, че има пет лева остатък, иска ми се една тиква, но отново никой не я чу. Тя се скри в стаята си и се разплака с глас. Едва като видяха, че плаче, останалите се сконфузиха и отидоха да молят брадъра да махне някой продукт и да го замени с тиква.

Никога не съм си позволявала да капризнича, каза в изповедалнята звездата. Ям това, което има. Не съм си поръчвала глезотии, не съм искала нищо. Просто има годишнина на мама и исках да я почета. Това са пет лева, а ще има достатъчно да си хапнат всички и ще спестим една закуска. Боли ме, че споделих с толкова много хора, но никой не ме чу.

На номинациите Йорданка наказа всички пушачи и заяви, че нито един от тях не е достоен да спечели формата. Търпях им дима, търпях им кавгите за цигари, но егоизмът им не мога да изтърпя. Има много по-важни неща в този живот от цигарите и те трябва да се научат да ги уважават.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pbCp9hp5l1U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.