Йоана Буковска лъска Чисто Гола срещу 100 бона! Виж Тук:

Йоана БуковкаЗвездата от лекарската телевизионна сага  „Откраднат живот“ – Йоана Буковска ще вземе огромна  пачка, за да цъфне на екрана чисто гола.

Тя ще прибере  100 000 лева само за една единствена сцена, която трябва да изиграе без дрехи, издадоха продуцентите.  Актрисата, която в името на своите близнаци  замрази за доста време кариерата си, се върна на бял кон в театъра и киното и бързо си възстанови рейтинга с медицинската поредица, която се излъчва по Нова телевизия.

В началото бяха планирани само 48 лекарски серии, но зрителският интерес към сагата бе толкова голям, че веднага се пристъпи към снимките на втори сезон… а сега вече са отпуснати пари и за трети. Сцената, в която Буковска ще покаже прелести е чак в третата част, а тя се съгласила да се разсъблече, само ако й бъде платено подобаващо. И е оценила дупето и циците си на 100 бона. Сума, която веднага се съгласили да й дадат, тъй като бюджетът за третия сезон бил цели 3 милиона лева.

Йоана голаБуковска ще излезе май с най-скъпите прелести в България. Никой досега не е взимал толкова пари да се съблече, коментират в бранша.

Още през втория сезон тя ще играе в гореща сцена, в която ще бъде грубо обладана направо върху операционната маса.

Паметливите си спомнят, че Йоана дебютира в българското кино по същия начин, като цъфна чисто гола в сериала „Дунав мост“ през далечната 1999 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *