Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ицо Петрофф хвърли бомба: Кичка е по-богата от Лили Иванова

Кичка дворИцо Петрофф се хвърли в защита на Кичка Бодурова и разкри постиженията й на сцената и банковата й сметка.

Той я сравни с Лили Иванова и заяви, че бургазлийката управлява много по-добре парите си и е спечелила много повече, докато е била в Гърция. Това станало преди години, когато още не била омъжена и пеела сиртаки из елитните гръцки клубове. Плащаха й  страшно много. Тя беше много красива и пееше много добре. Гърците я наричаха звезда.

Пълнеше зали, както там, така и в България. Богатите съседи й правеха щедри подаръци. Не искам да кажа, че е била като момичетата с консумация, но наистина имаше няколко връзки с много богати гърци, от които излезе с доста набъбнала банкова сметка. Тя ценеше парите и не ги пилееше.

Не е вярно, че богатството й се дължи на съпруга й. Крис беше богат за гръцките стандарти, но като се преместиха в САЩ, фирмата му започна да запада и сега е на средно ниво. Кичка, която пълнеше зали в Гърция, Германия, ЮАР и дори Австралия, отиде в Америка като известна певица. Правила е големи концерти там и продължава да пее в клубове. Но същевременно не харчеше всичко спечелено, а го влагаше в имоти. Хем имаше фирма за недвижми имоти, хем самата тя си купи цели 23. Има огромна къща в България и още 23 в Америка, които ги дава под наем. И то само на богаташи, понеже са големи и скъпи. Тя не живее само от пеенето си, но успя да вложи спечеленото и да го утрои, дори да го удасетори.

Затова казвам, че е по-богата от Лили Иванова. А с „Ритон“ какво да се сравнява. От нея е по-голяма само завистта и заяждането на Здравко и циците на Катя, категоричен е Петрофф.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ицо Петрофф хвърли бомба: Кичка е по-богата от Лили Иванова

  1. Диди Отговор

    19.10.2015 в 9:44

    Логично. Ако е вложила парите и ги управлява добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *