Истина е: ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ РАЗВЕЖДА навръх Президентските избори! Виж Тук:

Плевнелиев, ЮлиянаСемейството на президента Росен Плевнелиев  окончателно ще се разпадне до края на годината.

Докато 21 души се борят за президентското му кресло, настоящият държавен глава драпа със зъби и нокти да запази малкото си останал авторитет и да излезе от семейната битка с поне малко достойнство.

След няколко месеца мятане от бюро на бюро,  най-после входираната от съпругата на държавния ни глава молба за развод е предадена  в Софийския районен съд, където е насрочена дата за разглеждането й.

Първото дело е назначено точно между двата тура на изборите за нов държавен глава.

Исканията на Юлияна са да й бъде дадено попечителството и върху двете деца, като Плевнелиев ще има право да ги вижда два пъти месечно и да ги води за две седмици на почивка всяко лято. Освен това тя иска за себе си общата им къща в затвореното селище в София, където да отгледа рожбите си без проблеми и на спокойствие.

Според юристи, от президента зависи дали  ще има труден процес, или всичко ще приключи само с няколко заседания. Очаква се обаче Плевнелиев да се заинати! А причината е в несметното семейно богатство, което се изчислява на много милиони и трябва да се раздели. Ако провалилият се съпруг се заинати за многото си имоти и пари в наши и чужди банки, жена му се е заканила да се бори до дупка.

Причината е, че през последните пет години той се отдаде на държавни дела и изостави семейството си.

Още когато се кандидатира за президент, Юлияна беше твърдо против и го предупреди, че това ще е началото на края на брака им. Тя не само не го подкрепи, но и отказа да го последва в резиденция „Бояна“, където да се прави на първа дама.

Оттогава отношенията им охладняха, а Юлиана все пак изчака да свърши мандата му и чак тогава да се разведе с него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.