Ирена Милянкова Кърми 1-месечното си Бебе в Мола, води го и в офиса! (СНИМКИ)

ирена бебеАктрисата Ирена Милянкова  започна да кърми детето си в мола.

Току що родилата моделка, която още е лехуса, според народните поверия, защото не са минали 40 дни от раждането, спокойно разхожда малката Виктория по моловете и даже я накърми там, но не пред всички, а използва стаята за кърмачки.

Това, разбира се, не остана скрито от персонала и новината веднага се разнесе.

Ирена заведе бебето и в офиса си и продължи да си работи, докато то кротко спи в количката.

Новият мъж на Ирена – Никола няма нищо против жена му да не е типичната майка, затънала в пелени и памперси. Благоверният на Милянкова уважава желанието й да бъде полезна в работата и едновременно да отглежда бебето.

irena_kurmi

На помощ на прясната родилка се е притекла и сестра й. А освен това и порасналите деца на Ирена от брака й със сводника Росен Чолов – Чолата си играят с малката си сестричка, или я приспиват.

Общо новото семейство на Ирена има седем деца, като шест от тях са от предишни бракове. Две живеят при другите си родители, а двойката се грижи само за пет, което си е доста внушителна бройка.

Никола е купил за огромната челяд голяма къща в Гърция и всички ще се местят там.

Самият той търгува с имоти в Южната ни съседка и е избрал подходящ за новото си семейство дом. Приема децата на Ирена като свои, а те също много го уважават.

Засега обаче всички живеят още в София и чакат да завърши учебната година.

Милянкова преживя кошмарна раздяла с предишния си съпруг Росен Чолата, който се оказа сводник и търговец на плът, но скоро срещна новата си любов и отново е щастлива.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/QA0ivhb65BY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *