Изтече Секретен План на ЦРУ: ВИЖТЕ ОЩЕ КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА БОРИСОВ!

Борисов никога повече няма да подаде сам оставка, ако ще и коалицията, и партията му да се срутят в небитието, каза политологът Първан Симеонов.

Бойко Борисов прекрасно съзнава, че няма право на повече грешки. Затова със сетни сили ще крепи правителството си, и ще го санира цели четири години. След последните издънки на ГЕРБ и натрупания у народа зимен гняв към лошото управление на Борисов, мнозина се надяват, че той отново ще си хвърли оставката. Но няма да го направи. защото кабинет „Борисов 4“ е невъзможен. След 9 години във властта, не останаха хора, с които да се коалира. Дори Марешки му се озъби след нацисткия скандал.

Показателен беше нацисткия скандал, който преди няколко месеца разклати правителството. Изникнаха нацистки снимки, направиха се крайни изказвания. После и при хиперскандала с прескъпата и некачествена гранична ограда… И вместо да скочи напред с бутонките, премиерът се направи не на добро, а направо на пасивно ченге- скри се и остави на Цветанов да вади кестените от огъня. А самият Борисов, ни лук ял, ни мирисал, смъмри журналистите, замаза им очите, като заяви, че с патриотите нямали противоречия, за оградата били виновни комунистите, а правителството е стабилно.

А то ще е стабилно тогава, когато патриотите изпаднат в пълна зависимост от ГЕРБ и натрупат достатъчно кирливи ризи, известни само на премиера. По стар свой ченгеджийски обичай Борисов ще потули цял гардероб с изцапани скелети и ще стисне здраво за гушата всичките си „партньори“, заплашвайки да ги развее.

През целия си трети мандат Борисов ще е в сянка. Няма да стига до крайности, няма да прави популистки крачки, даже ще подхвърля по някой кокал на народа, за да няма протести или бунтове и да запази властта си.

Крайната цел на Борисов е пределно ясна. На няколко пъти той се изпусна, че сега не му е времето да става президент.

Времето ще дойде чак след четири години, когато свършва мандатът на правителството и когато Румен Радев също ще е към края на своя. Радев ще бъде притиснат да не се кандидатира втори път, а дотогава ще бъдат събрани и достатъчно компромати срещу него. Ако забелязвате, кампанията по компрометирането му е започнала още отсега. Прави се бавно, но методично. И фино! Няма открита война, а само намеци, че Радев стои на поста си единствено благодарение на ГЕРБ.

През последната година от мандата му обаче върху Президента ще се изсипе невиждана помия. Така, че от най-харесвания политик, той ще бъде превърнат в най-спорния и най-проблемния. Медиите на Борисов ще се погрижат за това. Медии, които се продават и ще се продават за жълти стотинки и на килограм. Ще последва атака, идентична на тази, с която бяха разгромени реформаторите… Така, щото единствен спасител на нацията да се окаже отново Борисов. Прийомът ви е познат, нали?!

Борисов и мафиотската му гербаджийска кохорта са го планирали това отдавна с едничката цел Бойко да стане президент и така да обезпечи още пет, а защо не и десет години пребиваване на ГЕРБ във властта. Така и ще стане, особено ако Цецко, зад чийто гръб наднича ЦРУ, пак брои бюлетините.

Така или иначе, през следващите четири години ще наблюдаваме не действия на министър-председател, а на кандидат-президент.

Това е лелеяната мечта и цел на Борисов.

И той ще се опита да я постигне с цената на всичко.

За което има огромни шансове.

Първом президент, а после защо не и цар?!

Не е нужно народът да го обича.

Нужен е театър и добра постановка, по която режисьорите работят още отсега.

Така че децата ни ще израснат и ще се пенсионират с Борисов.

Как Бойко да го постигне?! На това го учаат ЦРУ! И даже му го подсигуряват. Защото е удобен на глобалната западна олигархия в ролята му на колониален гобернатор на подмандатната вашингтонска територия България.

Това се кани да ни сервира, ако му позволим!

Да ни яхне доживотно.

А мавзолея Цецко ще му го направи.

В Банкя, до магнолията.

Автор: Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

33 коментара

 1. СЕДЕМ МИЛИОНА СТРАХЛИВ НАРОД СИ ТРАЕ И МАЛОГРАМОТНИЯ МАФИОТ ПОЖАРНИКАР СЕ ПОДИГРАВА НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН СМЕЛЧАГА ДА ГО ЗАСТРЕЛЯ ИЛИ ОТРОВИ СЕДЕМ МИЛИОНА ДЕБИЛИ ГО ТЪРПЯТ ДА ВЪРЛУВА В НАШИЯ ЖИВОТ ЧЕ И НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ Е НЯМА ТАКЪВ НАРОД НЯМА И ТАКАВА ДЪРЖАВА БОЙКО СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА БЕЗ ДА ГО ИНТЕРЕСУВА КАКВО ИСКА СТРАХЛИВАТА РАЯ

 2. АКО ЦЕЛИЯ НАРОД НЕ ВЪСТАНЕ ДА ИЗГОНИМ МАФИОТА БОРИСОВ ОТ ЖИВОТА НИ ЗАРАДИ ВСИЧКИ БЕДИ КОИТО НИ СЪТВОРИ И НАЙ ВЕЧЕ ЗА БЕДНОСТА И СМЪРТНОСТА ЩЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НАРОДА Е ЕДНА СТРАХЛИВА ОПРОСТАЧЕНА РАЯ

 3. Така изглежда, но няма да стане! На Борисов времето му изтече. Напролет ще има бунтове, и не някой друг, а именно режисьора ЦРУ ще ги организира, за да наложи „президентско“ управление. Не случайно бе подготвена подлогата Радев за този проект. На краварите им е ясно, че трябва да разиграват непрекъснато политически театър, за да поддържат в народа илюзорната надежда за промяна.

 4. ТОЯ ПЛАН БИ МОГЪЛ ДА СЕ СБЪДНЕ, АКО НАИСТИНА СМЕ 80% ДЕБИЛИ! НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ НЕ СМЕ! А ПОЖАРНИКАРЯТ НАКРАЯ ДА СИ РАЗМАХВА ШЛАНГА В ПАНДЕЛАТА! ЩЕ МУ ПРАВИ КОМПАНИЯ ДЕБИЛЪТ ЦЕЦЕРОН! АХ, ЗАЩО НЕ СМЕ КИТАЙ!?! САМО ТАМ БИХА СЕ СПРАВИЛИ С БАНДИТА – СИКАДЖИЯ КАКТО СЕ ПОЛАГА!

 5. 80%.НАРОДЕ???? ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ ? МЪЛЧИ НАРОДА. САМО СЕ БУНТУВА ПОД ЮРГАНА И СИ ПИЕ ИЧКИЯТА В КВАРТАЛНОТО КРЪЧМЕ. ИДЕЙНИТЕ ГЕРОИ ЗАГИНАХА В БАЛКАНА. НОВО ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ В СКОРО ВРЕМЕ НЕ СЕ ОЧЕРТАВА И ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА. ДОБЪР УЧЕНИК НА „ЧОВЕКА ОТ НАРОДА“ Е БОЙКО БОРИСОВ. С ДОБРА МАЯ Е ЗАКВАСЕН И ЗАТОВА ЩЕ УПРАВЛЯВА ДОЖИВОТ , А ЦЕЦКО ЩЕ МУ ПОСТРОИ МАВЗОЛЕЯ. ДА ЛИ ЩЕ ГО ДОЖИВЕЕМЕ?

 6. ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ ИЗТЕЧЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ДО НОВА ГОДИНА!СЛЕД ТОВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ А ТАМ НЕЩАТА ЩЕ СА ПО ДРУГИ !

 7. Единственият начин да се управи България а тези които ограбиха и разориха страната да се изхвърлят от управлението, е следният: Румен Радев да вземе властта върху полицията и армията и да се присъедини към Русия. Остане ли България сама, дори да изгони предателите и крадците от правителството, тя не може да се съпротивлява на Западна Европа и Америка. Дали обаче това е възможно, един бог знае.

 8. БЪЛГАРИТЕ,ако бяха народ, отдавна да са скочили,плюс това , те вече знаят как живеят хората по света , масовото държавно ограбване продължава,докато не се вдигне народа, иначе лошо ни се пише!

 9. БОЙКО МРЪСТНИКО НЕ ЗАСТАВАЙ ДО ПОРТРЕТИТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ЗАЩОТО СИКАДЖИЙСКАТА ТИ МАФИОТСКА МУТРА ГИ ОСКВЕРНЯВА НЕГРАМОТНИКО КАКВО ТИ СТОРИХ ГОСПОДИ ДА ДОЖИВЕЯ ЗА ДА ПРОЧЕТА СМЕШНИКА ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА КАЗВА ЧЕ НЕГРАМОТНИЯ МУТРА ПОЖАРНИКАР ПИШЕЛ ИСТОРИЯ И ЩЯЛ ДА НАДМИНЕ ДАЖЕ ТАТО ДА ПАЗИ ГОСПОД СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА

 10. ОПРОСТАЧЕНА БЪЛГАРСКА РАЯ НЕ РАЗБРА ЛИ ПРЕЗ ТЕЗИ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ ЧЕ ТЕ ЗАБЛУЖДАВАТ ОГРАБВАТ И УБИВАТ ЧЕ КОРУПЦИЯТА НА УПРАВЛЩВАЩАТА МАФИЯ ТЕ ДОВЕДЕ ДО КРАЙНА БЕДНОСТ ЗАЩО РАЯ ПОКОРНА ПОЗВОЛЯВАШ УБИЙЦИТЕ ТИ ДА ТЕ ЛЪЖАТ ЗАСТАНАЛИ ДО ПОРТРЕТИТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ЗАГИНАЛИ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ЗАБРАВИ ЛИ НАРОДЕ ЗАВЕТИТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ НЕ РАЗБРА ЛИ НАРОДЕ ЧЕ АКО САМ НЕ ИЗЛЕЗЕШ ДА ЗАЯВИШ БОРБАТА СИ ТЕ ЧАКА УНИЩОЖЕНИЕ РАЗБРА ЛИ НАРОДЕ ЧЕ БЕЗ БРАТСКА РУСИЯ НЕ СТРУВАШ НИЩО ПАРЛАМЕНТАРНОТО УПРАВЛЕНИЕ ЕС НАТО САЩ СА ТВОИТЕ УБИЙЦИ НАРОДЕ РЕВОЛУЦИЯ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА И ДРУЖБА С БРАТСКА РУСИЯ Е СПАСЕНИЕТО ТИ НАРОДЕ ВЪСТАВАЙ ДА ТЕ ЧУЕ ЕВРОПА И СВЕТА МЕДИИТЕ РАБОТЯТ ЗА БОЙКО УБИЕЦА НА НАРОДА

 11. АРМИЯТА И ПОЛИЦИЯТА ВИЕ СТЕ ДЕЦА НА НАРОДА НЕ ЗАСТАВАЙТЕ СРЕЩУ НАРОДА И БРАТСКА РУСИЯ НИКОГА ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ЖЕСТОКО НИЕ СМЕ ИСТОЧНО ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ НАШИЯТ ПЪТ Е ПОСОЧЕН ОТ ГОСПОД САМО И ВИНАГИ С РУСИЯ ДА СВАЛИМ УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ И ПРОСТИЯ КОРУМПИРАН ПОЖАРНИКАР МАФИОТА БОРИСОВ КОЙТО НИ ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ НАГЪРБИ НИ С ДЪЛГОВЕ НАРО ЕС САЩ ВЪН ОТ БТЛГАРИЯ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ И БРАТСКА РУСИЯ

 12. ВСИЧКИ МЕДИИ И ТЕЛЕВИЗИИ СТЕ БОКЛУЦИ ПРОДАЖНИ БЕЗ НАЦИОНАЛНА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ГРАМОТНИ ЖУРАЛИСТИ КАК НЕ ВИ Е СРАМ ПРЕД СОБСТВЕНАТА ВИ СЪВЕСТ АКО Я ИМАТЕ ЗА ПАРИ ДА ВЕЛИЧАЕТЕ ПРОСТИЯ ПОЖАРНИКАР БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ КОЛКО СТЕ ДОЛНИ И МИСЛИТЕ ЧЕ НАРОДА ВИ ВЯРВА ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ЧЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ И ОПРАСТАЧВАТЕ НАРОДА СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВАШАТА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ И БРАТСКА РУСИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗНАКАЗАНА ДА ВИ НАКАЖЕ ДОСПОД ЗАТУЙ ЧЕ СЕ НАСРАХТЕ ДА ДЕМОНИЗИРАТЕ ИВО ХРИСТОВ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗХВЪРЛИТЕ ОТ ДУШИТЕ И СЪРЦАТА НА НАРОДА НИЕ МУ ВЯРВАМЕ И ГО ОБИШАМЕ НЕ ПЛЮЙТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ НЕ ВИ ГЛЕДАМЕ НЕ ВИ СЛУШАМЕ И НЕ ВИ ЧЕТЕМ ОСЪМВАТЕ И ЗАМРЪКВАТЕ В ЛЪЖИ И ПРОПАГАНДА ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ КОЛКО Е ВЕЛИК МАФИОТА БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ ГЕРБ КАК УМИРАМЕ ОТ ЩАСТИЕ ПО 200 ЧОВЕКА И ПОВЕЧЕ НА ДЕН И ДВОЙНО ПОВЕЧЕ БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ И КАК ВЕЛИКАТА МАФИЯ ГЕРБ НАПРАВИЛА БЪЛГАРИЯ УДОБНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ И ПОНЕЖЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВЪСТАВАМЕ ЗА ДА ЧУЕ И ВИДИ СВЕТА ЧЕ НЕ ИСКАМЕ БОРИСОВ И ГЕРБ НАТО ЕС И САЩ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ ОБИЧАМЕ И ВЯРВАМЕ САМО НА ПРЕЗИДЕНТА БРАТСКА РУСИЯ И ГОСПОД

 13. ГОСПОДА ЕВРОМАФИОТИ ОТ БРЮКСЕЛ АКО СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ЛЮБОВ И НЕТЪРПЕНИЕ ЛЪЖЕТЕ СЕ НИЕ ВИ МРАЗИМ И НЕНАВИЖДАМЕ ВИЕ СТЕ ИЗМАМНИЦИ УНИЩОЖИХТЕ ИКОНОМИКАТА НИ ИЗМОРИХТЕ И ПРОКУДИХТЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ РАЗПИЛЯХТЕ НИ НАЛОЖИХТЕ НИ ЧЛЕНСТВО В ПОЛИТИЧЕСКИ СЪЮЗИ НЕЛИГИТИМНО БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ НИКОЙ НЕ НИ ПИТА ИСКАМЕ ИЛИ НЕ ИСКАМЕ ЗАБЛУДА ЗА ГОЛЕМИ ПРЕДИМСТВА И РЕЗУЛТАТА Е КРАЙНА УБИЙСТВЕННА БЕДНОСТ ЦЕЛИЯ КОМФОРТ В КОЙТО ЩЕ БЪДЕТЕ ПОСРЕЩНАТИ ОТ БЪЛГАРСКАТА УПРАВЛЯВАЩА МАФИЯ ГЕРБ НАЧЕЛО С НАЙ ГОЛЕМИЯ МАФИОТ ПОЖАРНИКАРЯ БОРИСОВ Е ОТ ГЪРБА НА БЕДНИЯ УМИРАЩ ПО ВАША ВИНА НАРОД ВИЕ СТЕ ГЕНОЦИД ЗА БЪЛГАРИЯ ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА НИ НАЛАГАТЕ КАК И С КОГО ДА ЖИВЕЕМ МРАЗИМ ВИ НЕ ВИ ИСКАМЕ И ЩЕ ВИ ГО ПОКАЖЕМ ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ РАЗДЕЛИТЕ С ВЕЛИКАТА БРАТСКА РУСИЯ ВЪВ ЖИВОТА И СМЪРТТА НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ВИНАГИ И ВЕЧНО С НАШИТЕ БРАТУШКИ ОБИЧАМЕ ГИ И ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ ПРОМЕНИТЕ И ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ 95% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОБИЧАМЕ И ВЯРВАМЕ САМО НА БРАТСКА РУСИЯ И ВЕЛИКИЯ ВЛАДИМИР ПУТИН КОИТО СА ГОРДОСТ И ОПОРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МАХАЙТЕ СЕ ОТ ЖИВОТА НИ НЕ ВИ ИСКАМЕ ВИЕ СТЕ ПОРОБИТЕЛИ ГЕНОЦИД ЗА БЪЛГАРИЯ ВЗАМЕТЕ СИ И БОЙКО СЪС ШАЙКАТА МУ ГЕРБ НЕ ГО ИСКАМЕ КАТО ДОЙДЕТЕ ЩЕ ВИ УВЕРИМ В ТОВА ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКАТА БРАТСКА РУСИЯ ТЯ Е НАШАТА БЪЛГАРСКА МЕЧТА ГОСПОД ДА ПАЗИ РУСИЯ ОБИЧАМЕ ВИ БРАТУШКИ И НИКОЙ НЯМА СИЛА И ВЛАСТ НА ТОЗИ СВЯТ ДА НИ РАЗДЕЛИ ВЪВ ЖИВОТА И В СМЪРТТА СЛАВА НА РУСИЯ

 14. ДРИСЛОВЦИ ОТ НАТО ДА СИ ОБИРАТЕ ЛАМАРИНИТЕ И ДА ИЗЧЕЗВАТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ИСКАМЕ НЯМА ОТ КОГО ДА НИ БРАНИТЕ НАС НИ БРАНИ БРАТСКА РУСИЯ МОЖЕ И НИЕ КУРБАН ДА ЗАГИНЕМ ЗАЕДНО С ВАС НЯМА ЗНАЧЕНИЕ САМО ДА СА ЖИВИ БРАТУШКИТЕ НО ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ И В СМЪРТТА СИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ ТАКА КАКТО И В ЖИВОТА СМЕ САМО И ЕДИНСТВЕННО С БРАТУШКИТЕ МАХАЙТЕ СЕ БЕЗСИЛНИ СТЕ ПРЕД ВЕЛИКА И НЕПОБЕДИМА РУСИЯ НЕ ГИ ДРАЗНЕТЕ НЯМА ДА СТОЯТ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ И С ПРАВОТО СИ ВИЕ ОТВСЯКЪДЕ ИМ ДИШАТЕ ВЪВ ВРАТА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ СА НАШИТЕ ДЕЦА ВЪЗПИТАНИ ДА ОБИЧАТ БРАТСКА РУСИЯ ТАКА ЧЕ СТЕ В КАПАН САМО ДА ПОСЕГНЕТЕ НА БРАТСКА ТУСИЯ НИЕ СМЕ ЗАД ВАС В ГЪРБА ДАЖЕ И ДА ЗАГИНЕМ СТРУВА СИ ЗА БРАТУШКИТЕ ГОСПОД ДА ГИ ПОЗИ ВИНАГИ МАХАЙТЕ СЕ НАТО ОТ БЪЛГАРИЯ КОЙТО ВИ ИСКА ДА ТРЪГВА С ВАС 95% ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ВИ МРАЗИМ НЕ ВИ ИСКАМЕ В РОДИНАТА НИ ИСКАМЕ БРАТСКА РУСИЯ И ВЛАДИМИР ПУТИН СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ ТЯ Е НАШАТА ОПОРА И ЕДИНСТВЕННА НАДЕЖДА ЗА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ С ВАС СМЕ БРАТУШКИ

 15. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА БОЙКО ПОЖАРНИКАРЯ МАФИОТ ОТ СИК И ЦЕЦО ФИЗКОЛТУРНИКА ДА ХВАЩАТ ПЪТЯ ЗА АМЕРИКА БЕЗ ЗАВРЪЩАНЕ СЕГА НИЕ НАРОДА СМЕ НА ХОД ЛИЧНО ДА ИМ КАЖЕМ ЧЕ НЕ СА ЖЕЛАНИ В БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ГЕРБ ЕС НАТО САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ КОЙТО Е СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ САМО ТОВА ДОКАЗАХА ФАКТИТЕ СА НА ЛИЦЕ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ ГОСПОД ДА Я ПАЗИ ОБИЧАМЕ ВИ БРАТУШКИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ВАС ЩЕ СЕ БИЕМ И УМРЕМ ЗА ВАС МНОГО СМЕ ДЛЪЖНИ И ГРЕШНИ ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ 95% ВИ ОБИЧА И ВИНАГИ СМЕ С ВАС СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ

 16. БРАТЯ УКРАИНЦИ ВРАЗУМЕТЕ СЕ НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЕВРОМАФИОТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ И НА АМЕРИКАНЦИТЕ ВИЖТЕ КАКВА РАЗРУХА И ГЕНОЦИД СЪЗДАДОХА В БТЛГАРИЯ ТЕ НИ УНИЩОЖИХА ЗАЕДНО СЪС УПРАВЛЯВАЩАТА ПРОДАЖНА МАФИЯ ГЕРБ И МАФИОТА БОРИСОВ НЕ ЗАСТАВАЙТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ И ЩЕ ВИ РАЗПИЛЕЕ КАТО НАС ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НИЕ СМЕ В РОБСТВО ОТ ЧЛЕНСТВОТО В НАТО И ЕС ТЕ СА КАПАНИ ЗА НАИВНИЦИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ НАЙ ХУБАВИЯ ЖИВОТ БЕШЕ С БРАТСКА РУСИЯ ОБИЧАМЕ РУСИЯ И СМЕ ГОТОВИ ДА УМРЕМ ЗА БРАТУШКИТЕ ОПОМНЕТЕ СЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ГО ПРОСТИ НЯМА ДА ПРОСТИ НА НИКОЙ КОЙТО ВДИГНЕ РЪКА СРЕЩУ РУСИЯ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКАТА БРАТСКА НЕПОБЕДИМА РУСИЯ ГОСПОД ДА Я ПАЗИ

 17. Остатъка от комунистическата шайка в България може да се управлява само с тоталитарните методи на Борисов. Анонимните писачи да си ебът путката майна!

 18. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ ДОГАН ОТНОВО ИЗИГРА КУРВЕНСКИТЕ СИ НОМЕРА В ПОДКРЕПА НА ЧОВЕКОЯДЕЦА БОЙКО БОКАСА ОТ ГЕРБ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД 95% ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТЕН МАРШ ДА ЗАЩИТИМ ВОТА СРЕЩУ ТОТАЛИТАРНО УПРАВЛЯВАЩИЯ ЧОВЕКОЯДЕЦ БОКАСА ОТ БАНКЯ И ШАЙКАТА МУ ГЕРБ ПОД НОСА НА ЕВРОМАФИОТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ

 19. ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ЦЕЛИЯ БРАТСКИ РУСКИ НАРОД И НА ЦЯЛОТО СЛАВЯНСКО ПРАВОСЛАВИЕ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ОБИЧАМЕ ВИ И ТОВА НИКОЙ НЯМА СИЛА НА ТОЗИ СВЯТ ДА ГО ПРОМЕНИ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ВАС ОБИЧАМЕ ВИ БРАТУШКИ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ЧЕСТИТА КОЛЕДА НАШАТА ПРАВОСЛАВНА КОЛЕДА

 20. Скандално, защо не пишете, че това важи и за Русия? Че Путин се състезава с порно-актриса и че изборите в Русия също са нагласени, че забрани честването на 100-годишнината от Революцията, че е същият олигарх като Борисов… Защо му лижете задните части така усърдно и ни заливате с тая помия за „ГЕРБ“? Не разбрахте ли вече, че герберите са част от червения елит, който управляваше България преди 89-та? Защо се правите на наивни и манипулирате аудиторията си? Защо триете моите коментари или ги орязвате до неузнаваемост? Весели празници Ви пожелавам и да почнете да се държите разумно, а не дебилно към своите опоненти и да ги побеждавате с аргументи, а не с бясна пяна на уста…

 21. НАСТАНЕ ВЕЧЕР МЕСЕЦ ИЗГРЕЕ ЗВЕЗДИ ОБСИПВАТ СВОДА НЕБЕСЕН ГОРА ЗАШУМИ ВЯТЪР ПОВЕЕ БАЛКАНЪТ ПЕЕ ХАЙДУШКА ПЕСЕН ЖИВ Е ТОЙ ЖИВ Е ПОКЛОН

 22. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ОТВОЮВАМЕ СВОБОДАТА СИ ОТ МАФИЯ ГЕРБ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ПОДКРЕПИМ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ НЕ ЗАБРАВЯЙ НАРОДЕ ТАЗИ КРАЙНО БЕДНА И ГЛАДНА КОЛЕДА НЕ ЗАБРАВЯЙ КОЙ РАЗПЛАКВА ДЕЦАТА ТИ ЗА ЕДНА ДЪВКА И ЕДНА БОНБОНА КОЙ ПОЗВОЛИ ДА ИЗНАСИЛВАТ МАЙКИТЕ НИ КОЙ ДОПУСНА НАРКОМАНИЯТА И ПРОСТИТУЦИЯТА ПО МАГИСТРАЛИТЕ ИЗЛЕЗ НАРОДЕ БОРИ СЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА БЪЛГАРОУБИЕЦА МАФИОТ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА ДА ПОДКРЕПИМЕ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО В ИМЕТО НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ

 23. КОЛКО СИ ГАДЕН ГРОЗЕН И ПРОТИВЕН МАХНИ СЕ БЕ БОЙКО НАРОДА СЕ ОТВРАЩАВА ОТ ТЕБЕ И БЯГА ЗАВИНАГИ ОТ БЪЛГАРИЯ ОБИДНО Е ДА НИ УПРАВЛЯВА ПРОСТАК И ПО СВЕТА НИ УНИЖАВАТ ЗАРАДИ ТЕБЕ МАЛОУМНИКО ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГО ЗАЯВИМ НА ЕВРОМАФИОТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ И ДА МОЛИМ ПУТИН ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ТИРАНСТВОТО НАТО ЕС ГЕРБ САЩ

 24. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ЦЕЛИЯ БРАТСКИ РУСКИ НАРОД ЧЕСТИТО НА БЛАДИМИР ПУТИН И НА ВСИЧКИ СЛАВЯНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ГОСПОД ДА Е С ВАС И ВИНАГИ ДА ВИ ПАЗИ ОБИЧАМЕ ВИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ВАС

 25. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ВЛАДИМИР ПУТИН И ЦЕЛИЯ БРАТСКИ РУСКИ НАРОД ДА СТЕ ЗДРАВИ И ГОСПОД ВИНАГИ ДА ВИ ПАЗИ ОБИЧАМЕ ВИ БРАТУШКИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ВАС

 26. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО СКЪПИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ ВЕСЕЛ ПРАЗДНИК НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА СТЕ ЖИВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ И ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ДА НИ ДАДЕ РАЗУМ И СИЛА ДА СЕ БОРИМ ЗА ПРАВАТА СИ ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПРЕГРЪДКА С БРАТСКА РУСИЯ ЗАЩОТО НА ВСИЧКИ НИ ЛИПСВА

 27. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ВОЙНСКИ СЪЮЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ И БНД ШИПКА ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВИЕ СТЕ ОПОРА НА НАРОДА БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ЧЕ ВИ ИМА

 28. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ ОТ СКАНДАЛНО НЕТ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ГОСПОД ВИНАГИ ДА ВИ ПАЗИ БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД ЧЕ ВИ Е СЪЗДАЛ ПРЕКЛАНЯМ СЕ

 29. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ НАШИЯТ НА НАРОДА ПРЕЗИДЕНТ И НА МАЯ МАНОЛОВА НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВИ ВЯРВА И ВИ ОБИЧА ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ГОСПОД ДА ПАЗИ ВАС И ДЕЦАТА ВИ

 30. ДО РУСКИЯ КОНСУЛ В БЪЛГАРИЯ ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ДРУГАРЮ МАКАРОВ И НА ЦЕЛИЯ БРАТСКИ РУСКИ НАРОД ДА СТЕ ЖИВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ ГОСПОД ДА БДИ НАД ВАС И ВИНАГИ ДА ВИ ПАЗИ ВИЕ СТЕ НАШАТА НАДЕЖДА И ОПОРА РАДВАМЕ СЕ НА ВАШИТЕ УСПЕХИ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВИ ОБИЧАМЕ И НИКОЙ НЯМА ВЛАСТ И СИЛА ДА НИ РАЗДЕЛИ СЛАВА НА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ

 31. ГУБЕРНАТОРА ОТ БАНКЯ НА АМЕРИКАНСКИЯ ЩАТ БЪЛГАРИЯ БЕЗСРАМНО НАТРУПАЛ С КАКВО ЛИ НЕ КОЛЕДНА ТРАПЕЗА ДЪЛГА 10 МЕТРА ЗА ДА ВИДИ ХУБАВО СЕМЕЙСТВОТО С 15 ГЛАДНИ ДЕЦА КОЛКО ЩЕ ПЛЮСКА МАЛОУМНИКА НА КОЛЕДА ГУБЕРНАТОРЕ РАК ДА ВИ ХВАНЕ КОЛКОТО СТЕ НА СНИМКАТА

 32. В ПРЕДВИД ИНТЕРВЮТО ПО БНТ ПОНОРАМА НА БОЙКО МАФИОТА ОТ СИК НА 90г С ЖУРНАЛИСТА БОЙКО ВАСИЛЕВ КАКВО ТИ СТОРИХ ГОСПОДИ ДА ИМАМ НЕЩАСТИЕТО ДА СЕ ЗОВА ГРАЖДАНИН НА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ НАЙ МАЛОГРАМОТНИЯ ПРОСТАК МАЙКО МИЛА КАКЪВ СРАМ КАКЪВ РЕЗИЛ КАКВО ТИ СТОРИХ ГОСПОДИ И ТОЗИ МАЛОУМНИК ЩЕ РЕШАВА СТАРИНИТЕ МИ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ МИ ТОЙ Е НАЙ ГОЛЯМОТО НАЦИОНАЛНО УНИЖЕНИЕ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН СЛЕДОВАТЕЛНО НИЕ ОСТАНАЛИТЕ ШЕСТ И ПОЛОВИНА МИЛИОНА НАРОД СМЕ ПО ЗЛЕ И ОТ НЕГО ЗА ДА ГО ТЪРПИМ ТОЙ Е АБСОЛЮТЕН ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ТОЙ Е ПО ЗЛЕ И ОТ ПАСТИРКАТА ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВА ПО ЗЛЕ И ОТ 10г ДЕТЕ КОЕФИЦИЕНТА МУ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ Е ПОД НУЛАТА КАКЪВ ПРОСТАК НИ УПРАВЛЯВА МАЙНОЛЙО МНОГ СМЕ ЗЛЕ НАРОДЕ МНОГО СМЕ ЗЛЕ АМА МНОГО МНОГО СМЕ ЗЛЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *