Израелски министър допусна Ядрен Удар по Ивицата Газа, Нетаняху не го уволни

Амихай Елияху, министърът по въпросите на националното наследство, който е член на една от трите крайнодесни партии в правителството на Нетаняху – „Отцма Йехудит“, заяви днес в радиопредаване, че удар с атомна бомба по Газа е „опция“.

Амихай Елияху – министър по въпросите на националното наследство

На въпрос на водещия относно евентуална израелска хуманитарна помощ за страдащите в Газа, той каза: „Не бихме дали на нацистите хуманитарна помощ. Няма такова нещо като невинни в Газа“. Когато интервюиращият попита дали Израел просто трябва да хвърли атомна бомба върху Ивицата, Елияху отговори, че това е вариант. След като му беше напомнено за повече от 240-те заложници, държани в Газа, той каза, че ще се моли за завръщането им, но че „войната също има цена и ако цената на нашата победа срещу злото е живота на пленените – нека бъде така“.

Само два дни по-рано Елияху написа в социалната мрежа „Х“ призив цялата Ивица Газа да бъде унищожена, сравнявайки я със Содом и Гамор.

„Бог научи Авраам, че въпреки че хората от Содом са били зли и грешни, решението да бъдат унищожени е взето, след като са чули писъците на изнасилено момиче и не са действали безмилостно срещу насилника“, пише той. „Има си праг на търпение за злото. Просто идва момент, когато то трябва да бъде спряно.“

За да замаже гафа от думите на министъра си Нетаняху обяви, че Елияху ще бъде отстранен от правителствените заседания до второ нареждане, но отказа да отговори на журналистически въпрос дали същия ще бъде уволнен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Дреме ми за чифутите и главорезите. Май ще е по-добре някой да започне да отворя очите на българите, че вече няма българска земя и мигрантите главорези вече гонят 1 милион в родината ни. Заедно с 2 млн. цигани и 1 млн. турци, колко са останали зомбитата родени като българи?

  2. Нищо.Народът ще уволни Нетаняху и ще го предаде на съд в Хага за военни престъпления в Газа и срещу собствения си народ !

  3. ЧЕРВЕНО НЕБЕ! ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ГОСПОДНО! ЩЕ СЕ ЛЕЕ МНОГО, МНОГО КРЪВ! ИЗРАЕЛТЯНИТЕ СТАНАХА САТАНИСТИ КАТО ЯНКИТЕ. МНОГО ДЕТСКА КРЪВ ПРОЛЯХА, КАТО ИРОД! ПОТЪПКАХА МНОГО ОТ БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.