Иво Аръков призна: С Мика ни разделиха злобари!

МИКА И АРЪКОВАктьорът Иво Аръков хвърли вината за скъсването си с Мика Стоичкова върху други хора.

Това го направиха злобари, които ни завиждаха за любовта и чувствата, изжали се той. Пускаха непрекъснато слухове, че съм с нея заради парите й и заради известния й баща  и изобщо не съм я обичал. Тези слухове стигнаха и до нея и до когото трябва. Тогава се наложи да седнем и да поговорим. Аз й се заклех, че обичам нея и само нея и никакви пари не ме интересуват. Но злото вече беше сторено. „Доброжелатели“ й промиваха непрекъснато мозъка. Тя съзнаваше, че това е целенасочена атака, но нищо не можеше да направи.

На „съвещанието“ двамата решили да се разделят, за да затворят устата на завистниците. И двамата изтрили общите си снимки във Фейсбук и обявили, че се разделят.

Сега живеем поотделно, но аз вярвам, че тя ме обича и любовта ни не е умряла. Злобарите постигнаха това, което искаха, разделиха ни, но аз ще почакам времето да покаже, че не съм търсил никакви пари и облаги от нея, изплака актьорът.

За него обаче се говори, че ходи само с богати момичета и чака да го издържат, тъй като самият той не печели много. Дори беше сигурен, че с помощта на Стоичков ще пробие в Холивуд и сам се похвали, че там ме направили прослушване и щели да го снимат във филм. Това се оказа лъжа.

Предишната му любов Мария Илиева пък му купи кола и се грижеше за всичките му разходи, припомнят паметливи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. МАЛИЙ ТУЙ МАЛКОТО ЖЕНСКО СЪЩИ БАЩИЧКО ВЪВ ФИЗИОМУТРАТА БЕ ЦЦЦЦЦЦЦ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *