Иван Ласкин се Усмърти с Алкохол и Колабира! Откараха го в Болница! Провали Представление!

ИванИван Ласкин бе откаран снощи с линейка в плевенската болница, малко преди началото на  постановката „Иванов” по А. П.  Чехов, с която  старозагорския театър гастролира  в Плевен.

Актьорът, който участва в представлението, получил внезапна криза и била извикана линейка. Медиците отнесли Ласкин с кислородна маска, твърдят свидетели, които били наоколо. Малко по-късно организаторите се извинили пред публиката и обявили, че представлението се отлага поради внезапно заболяване на актьор.

Засега от плевенската болница пазят пълно мълчание каква е диагнозата и защо Имав Ласкин е колабирал. Още снощи оттам заявиха, че състоянието му е стабилизирано, но лекарската етика не позволявала да се каже какво е то.

Според официални източници на плевенската УМБАЛ, актьорът престоял в болницата само три часа. След като бил стабилизиран, той отказал да бъде хоспитализиран и подложен на изследвания. Подписал документ, че не желае да остане на своя отговорност и си тръгнал, въпреки несъгласието на лекарите.

От театралните среди също мълчат, затова в социалните мрежи гадаят какво точно се е случило. Повечето от коментиращите твърдят, че отново се е напил, а като е изтрезнял, е вдигнал скандал на лекарите и си е тръгнал. Други пък напомнят, че има хипертония и е възможно да е направил пристъп, но ако е така, е пълна безотговорност от негова страна да си тръгне и да откаже лекарско наблюдение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/WUcCGufrd7Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *