Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Зов за помощ! Нека да помогнем на Николай Тодоров!


Николай Тодоров се нуждае от спешна операция в чужбина. Мъжът е болен от рак на стомаха и има много разсейки, разказаха приятелите му и отправиха призив за помощ. Сумата, необходима за операцията, е 167 000 евро и трябва да бъде събрана до десетина дни. Николай трябва да замине за клиника в Мюнхен. Там ще започнат лечението на коварната болест и дават голям шанс за успех. В социалните мрежи вече върви кампания за набиране на средства. Има открита дарителска сметка:

Дарителска сметка на Николай Тодоров Тодоров:
Централна Кооперативна Банка – клон София
BG73 CECB 9790 0005 2989 49
BIC: CECBBGSF

Може да се дарява и в микросметка в Изи пей по КИН: 9824961856

Помогнете с дарение за лечението на Николай Тодоров!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Зов за помощ! Нека да помогнем на Николай Тодоров!

 1. Зори Отговор

  23.08.2017 в 3:53

  Приятели,публикувам поста на Слави Топлева ( Сем. Топлеви ), която въпреки болката си от кончината на съпругът и, твърдо решена да дари вече събраните и неизползвани средства за лечението на Тошето, разкри тези измамници! Моля, прочетете думите и, и НЕ ДАРЯВАЙТЕ своето левче на тези хора…срамота е да се постъпва така…

  СПЕШНО и много ВАЖНО!
  Бях публикувала един зов за помощ на стената си – за Николай Тодоров, който се бори с рядка форма на рак на стомаха и е в Германия. Исках да даря от средствата на Тошко, но благодаря на Господ, че не допусна това да се случи!
  ПЪЛНА ИЗМАМА! Разобличих и съм дала на прокурор всички фалшиви документи, които получих от една жена с профилно има Dani Novakova /може вече да е с друг профил/.
  Изпратиха ми фалшива епикриза /ползвана е стара епикриза отпреди 10 години, зав.отделение ми го заяви писмено/, фалшив документ от банката /сметката не е дарителска, а лична и е към Изипей/, лъжат, че е дарителска сметката и още куп неща, които надлежно съм приложила към писмо до Районна Прокуратура. Уведомила съм полиция, Централна Кооперативна банка и уж лекуващ лекар в България – всички потвърдиха, че ТОВА Е ЕДНА ТОТАЛНА ИЗМАМА!
  Сега въпросната Дани Новакова ме е блокирала, но моля да споделите този апел – НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ ПАРИ КЪМ ТОЗИ ЧОВЕК!
  ето и линк:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *