Защо превземането на Авдеевка е огромна стратегическа победа за Русия (С ВИДЕО)

Украинските войски напуснаха стратегическия град Авдеевка до Донецк и намиращият се в северния й край огромен завод-крепост „Коксохим“. Изтеглянето обяви главнокомандващия на украинската армия ген. Сирски. Причините да отстъпят от града са фундаментални и говорят за това, че ВСУ тепърва ще губят много територии. Какво знаем за ситуацията на място? Кого обвинява за проблемите украинския президент Зеленски? Вижте анализа на наблюдателя доц. Александър Сивилов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Браво бе, и доц. Сивилов стъпи на терена на Скандално. И Добри и Сивилов и Карбовски вършат много полезна работа за освобождаването от манипулациите. Влезте във Фрог нюз, във форума му за да видите огромната разлика, да видите заблудени, гърчещи се душички, зомбирани необратимо. И само там ли. медиите ни са тотално гангренясали, и съвсем скоро нещата ще се променят, ако дотогава не ни набутат в огъня. И такива светила на мисълта, на роболепието, като АлЙорданов, като Иво Инджев, че и толкова други работят упорито за зомбиране на наивниците. Обществото ни е разделя, за да бъде унищожено, за радост и удоволствие на нашите англосаксонски благодетели.

    • Иванов, ми обединявай се с убийците на България и православните българи кой ти пречи.
      Не само разделение, трябва да има, а и масови кланета на всички роднини и деца на дебългаризаторите. Но добрият роб е толерантен и си сака обединението с тези дето го колят. 90% от шебеците населяващи бивша България дори обичат окупаторите си. Тотален потрес. Айде преди по-простите не виждаха истината ами сега??? Дори на неуките чобани трябва да е ясно, че целта на запада е да избие българският народ, което означава че тези 90% твърдо не искат да са българи.

  2. Този така наречен доцент, заедно с кЪрбоФски и арменският циганин вършат чудесна работа по обезбългаряване.
    И да му кажа че основна стратегическа победа може да има само когато Сарматите ударят змийските гнезда като софия, лЪндън, джУйорк, бръксъл……

  3. Дразни ме позиционирането на доцента и изобщо българските влогъри като странични наблюдатели. Говорят, информират, но се опитват да не дразнят тубата. Личи си 500 годишното залягане. В тази война има огромно предателство към славянският или да го наречем правилно българският род. Западните подстрекатели насъскаха част от украинците, другите се завъртяха в месомелачката и се избиват с братята ни руси, те избиват братята ни украинци и това е безкрайна трагедия за рода. В такъв момент не можеш да бъдеш страничен наблюдател и само да фиксираш събитията. Това е предателство. Ако го разглеждаме от близо и двете страни са ни близки, но ако се вдигнем по-високо, извинявайте братя украинци, но вие се биете за идеите и целите на враговете, а враговете са германците и всичко, което носи тяхна кръв, да не говорим пък за еврейската линия, която е глобален враг на Човечеството.

  4. “Доцента” се “н@сра” от страх след интервюто на Карлсън.
    Пишете го “бегало”.
    От туй му интервю не искам да го чувам.
    Нека си плямпа за “руската агресия”.
    У лево!

  5. И не само страгетическа а политическа, едноравна със Сталинград, отворила ушите на светът, че краят им иде, и покорените народи да се възправят, поляците веке чуха

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.