Защо ЕС Ликува от Победата на ГЕРБ! Истината ще ви Шокира! Виж Тук:

12

Европейските корпоративни медии се надпреварват да ликуват за резултатите от изборите в България.

Вече без никой да се крие, всички в един глас изразяват задоволството си, че страната ни твърдо била избрала „европейския път на развитие“ и така останала вярна на евроатлантическите ценности.

Е, България не избра това самостоятелно, а й „помогнаха“, но това е друг въпрос. След идването на социалистите на власт в Румъния, имаше реална опасност и у нас да стане същото. Затова западните ни господари взеха спешни мерки това да не се случи- Корнелия Нинова бе игнорирана от неолибералните кръгове, които управляват Европа, медиите на същите пуснаха грозни слухове, че иска да ни извади от ЕС и да направи завой към Москва. Въпреки, че единственото, което тя каза беше, че ще се бори да паднат санкциите срещу Русия, защото това е изгодно и до голяма степен спасително за българската икономика.

Истината:

България би избрала спокойствието. Ако можеше…

България би избрала достойнството. Ако й бяха позволили…

И… България би избрала ЕС, яко бе негова ПЪЛНОПРАВНА членка. Но не е…

А в момента ЕС е секирата, която е надвиснала над страната ни и веднага след изборите ще се стовари върху нея. Защо ли?! ЕС разпореди депутатите ни спешно да приемат 15 закона, защото в противен слечай ни грозят глоби. И то сериозни глоби. Няма да е нито първият, нито вторият път, когато си плащаме един път членството, втори път, че кокошките ни не са щастливи, трети път- че прасетата не слушат Моцарт и четвърто- че бабите на село се греят на печки с дърва.

От нас се искат хем ограничения, каквито могат да си позволят само богатите държави, хем ни вкарват във втората писта, понеже сме най-бедната държава. Така отвсякъде сме прецакани. Плащаме глоби като богатите, а получаваме заплати по-малки от помощите за социално-слабите в Нигерия. (Това, последното, който не го вярва – да провери-б.р.)

Олигарсите ни през ден са в Париж или Рим, метресите им си купуват роклички от по 3 000 евро и огърлици за 50 хиляди, а отчаяните и прокудените качествени и образовани българи също са в чужбина… но вършат най-мръсната и най-ниско платена работа.

Запада и тукашните му политически слуги не мислят за българския народ, а само за територията ни. Как да я направят плацдарм на НАТО и САЩ, как да ни продават боклуците си, които покорно и благодарно ядем, как да ни вдигнат тока, бензина и газта, без да им пука можем ли да си позволим да ги плащаме и не ни ли връщат век назад при газените лампи и копривената чорба на бабите ни.

Да, ЕС има право да ликува!

Най-бедната страна-членка България член си избра /или й избраха/ послушник, който ще целува ръката на Меркел и ще козирува на всяко безумно решение, без да му пука, че е във вреда на народа.

И звук няма да обели нито срещу санкциите против Русия, които разрушиха икономиката ни, нито срещу СЕТА, която ще трови дори неродените ни бебета.

Даже няма да се противопостави, че сме във втората писта, а послушно ще подкара каруцата по нея.

За да ни закара в третата.

Мълчиш ли, народе? 

Пролет е, но ти спи зимния си сън! Нищо, че революции се правят напролет! Skandalno.net

Пею Благов: Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

12 КОМЕНТАРИ

 1. Има инструменти,които да променят това!Съставяне на подходящото правителство,а не заявления от вида:Няма да управляваме с тях!

  • Кой да го състави?Какво е „подходящо“-дайте определение и примери!И…играчите все същите- сега да не би да получат някакво прозрение или съвест ще им е налята от Оня ,с шлифера!

 2. Абсолютни истини ! Но няма мърдане – каквото желае бай брадър това ще е .Иначе ще “дойдат танковете“(хамериканските)

 3. Какъвто ни е народа , такава ни е и държавата… Няма на кой друг да се сърдим. Ако ние Българите искахме „истински ПРОМЯНАТА“, щяхме да си я извоюваме ! Но ние си траем като….

 4. Toz koito durji patie toi pochukva glavite na tezi koito sa bez pravo na pari s podarazi ot svoite sredi glasove lesno kupuva i pobedi v izbori s Chest rapotuva,ot dnes sam az veche sam na vlast i s sila s moi zakoni upravliavam vas, kolko iskate tova shte davam az no mozuzite shte vi zabukvam s Kvas taka da bude chuvan moia glas ot gluhite i slepite v chas, s nadejdi vie ostanete kazanite ot bokluka pregurnete, tova nikak ne sram schitase kato spam.Che ste ot evropa za vsichki vas ima dulga sopa, na boga vie se molete,za da ozeleete..

 5. Бойко в Малта

  След успешното потвърждаване на българското статукво на глада и мизерията „най-успешният политик“ на десетилетието се дистанцира заслужено от българските проблеми за няколко дни. Решил отново мъдро какви да бъдат съдбините на българския народ, Борисов си сложи екзотичната маска, поискана или подадена, не знаем, от Европейската народна партия, която точно в този момент има свое събитие в Малта: Конгрес. Интересно къде щеше да отиде на курорт Борисов сега, ако събитието в Малта не беше се състояло?! Разбира се, атрактивни и луксозни туристически дестинации дал Господ! И е „особено добре“, че има народ да ги плаща и да мизерува „спокойно“ в най-бедната държава на Европейския съюз. И отново заедно с Алеко Константинов си припомняме „Що значи народът ликува“!

  Моля, споделете и разпространете публикувания по-горе коментар, където ви е възможно. Благодаря!

 6. От народа нищо не зависи. Всичко се прави от елити. народа не е способен да се самоорганизира, защото за това се иска акъл и пари. А второто, решаващото, народа го няма.

 7. Много болка изпитват социалистите колко още по 7200лв изпуснаха новите лица на промяната.За този вътрешен геноцид мълчите,за ергенския данък мълчите ,за удържания по ведомост членски внос мълчите,за отчуждените на сила имоти мълчите.Европа,Ви е виновна за всичко.И сега във фирмите с крадени пари плащате по-зле от третия свят.Много палачите,че не можете да си узаконите откраднатото.

  • Защо мислиш,че всички са крали бе смръдльо.Аз не съм крал и сега съм обикновен човек. Като мен са 99 % от хората и сега живеят в докараната от вас мизерия. Не са крали тогава хората, сега Вие крадете и то е видно и доказано.Сигурно избиваш детските си комплекси за да пишеш глупости и простотии. И още нещо е сигурно,че ще го духаш заедно с нас.

  • Членският внос по ведомост (на Оф) беше 2лв за цяла година, ергенският данък 7% от заплатата, но пюрето за бебета беше 18ст, а детските дрехи също стотинки. С този ергенски данък се подпомагаха с дотации предприятията, произвеждащи детски стоки и храни. Ел. енергията беше 2ст Кв/ч, учебници, тетрадки- всичко това беше стотинки, за стая в общежитие в студенсткия град с мъжа ми плащахме по 20лв, в които влизаше всичко- парно, топла вода, ток, а сега???

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *