Захарова: Ситуацията на Зеленски е катастрофална, изявлението на Макрон няма да помогне

Мария Захарова: Хората в Украйна вече прекрасно разбират, че са били предадени и измамени, а последните изявления на Макрон и останалите западни лидери само затвърдиха това тяхно убеждение

Ситуацията на фронта за украинския президент Владимир Зеленски е чудовищна и катастрофална. ВСУ е в полуразпад, а защитните им линии вече на практика не съществуват. Изявлението на френския президент Еманюел Макрон за това, че Западът уж обмислял възможността да изпрати свои войски в Украйна, няма да помогне. Това каза официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в ефира на радио „Спутник“.

„Ситуацията на фронта за киевския режим е чудовищна, катастрофална. Нищо не може да ги спаси: нито откровените лъжи на Зеленски за това, че Украйна уж имала само 30 хил. убити войници от началото на конфликта, нито останалите му неадекватни самохвалства на ръба на лудостта“, каза Захарова. „Хората в Украйна прекрасно разбират, че са били предадени и измамени. И на този фон Киевският режим се нуждае от някакво ярко, от негова гледна точка, мощно изявление за бъдеща западна подкрепа, което да вдъхне поне малко надежда на хората в редиците на въоръжените сили на Украйна и на украинските граждани, карани на клане. ”

„Постигна ли изявлението на Макрон някакъв ефект? Не. Ефектът беше обратен на очаквания“, отбеляза още Захарова.

Захарова разясни, че изявлението на Макрон след конференцията в Париж е било последвано от голям брой изявления на представители на останалите страни от НАТО и неговите структури, че те за нищо на света не биха изпратили свои войски в Украйна.

„Така сигналът, който изпратиха до украинците, се оказа точно обратен на целения. Те казаха на украинското население, че са предали Украйна, че през цялото време са я използвали и ще продължат да я използват и предават“, каза Захарова.

На 26 февруари след среща на западните лидери в Париж, на която САЩ и съюзници обсъдиха по-нататъшната подкрепа за Украйна в конфликта с Руската федерация, Макрон заяви, че е обсъждана възможността за изпращане на сухопътни военни сили на западни държави в Украйна. По думите му участниците не са постигнали консенсус по тази тема, но такъв сценарий не може да бъде изключен в бъдеще.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

6 коментара

 1. Макарона е поставена пешка-х@зарски наследник.
  Като всички пионки, превзели управлението на поробените “държави”.
  Същите у нас са плъха, жирафа, мравояда сополив и сие.
  Готвят проблеми за честването на 3 март.
  Плъха и жирафа са спуснали секретни заповеди до институциите- празника на Освобождението ни да бъде заличен. Заличили са го в учебниците на децата.
  Заповядали са ролята на Русия да бъде заличена!
  Готвят проблеми.
  На 3 март всички българи на Шипка!

 2. Който родител има сили-да отиде на фб страницата на Крумови закони и да види как в Литва им взимат децата. Полицията слага белезници на майката, детето се скъсва да реве, майката реве-накрая й взимат момченцето. Около 6 годишно.
  В село Лозен учителките искат момчетата да ходят с розови дрешки.
  Готови ли сте за това?
  Да скопят и кастрират децата ви?
  Да ви ги вземат?
  Ако сте готови-мълчете.
  И им ги дайте.

 3. Създавайте общности по места и спирайте децата от “държавните” детски градини и училища.
  Създавайте алтернативни такива.
  Иначе ги чакат “стаи за мастурбация” като в Германия, играчки “дървени пениси” като Канада, за да “свиквали”. Момченцата да ходят с розови дрешки, момиченцата да са принудени всяка седмица да си избират “пол”.
  Децата са си ваши.
  Засега.
  Вие решавате съдбата им. Вие решаавате да ги защитите, или да ги оставите в пъкъла.

 4. На вниманието на “софиянци” -пришълци от провинцията.
  Вече има сигнали за нападнати деца от талибаните.
  Същите-които денонощно кацат с криминални полети от Брюксел и Виена. В София и Пловдив.
  Да ви е честит столичния живот!
  Скоро и при “селяните”.
  Няма да ви подмине.
  Да се готвят пловдивчани и варненци.
  Засега.

 5. Еврейският Макарон е изборът на еврейският сатанист Ротшилд.
  Макарона беше шеф на една от еврейските банки на Ротшилд.

 6. Време е еврейскта хунта в Киюф да се сгромоляса.
  Всички министри в Усрайна са евреи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *