Западът загуби човешкия си облик

Западняшката глобалолигофрения добива все по пандемичен характер. Тия считат целия свят за кръгли идиоти. Ето, на британския разрушител „Дифендър“, който провокира руснаците да го прогонят с бомби от руските води край Севастопол… та на палубата на този разрушител най-случайно се мандрахерцал екип на Би Би Си!? Само този факт крещи, че нахлуването в руски води е било преднамерена, добре планирана, прецизно изпълнена провокация с цел скандал, инцидент и последваща обработка на световното обществено мнение. Ето ги лошите руснаци, позволяват си да се защитават. Вижте ги какви са агресори!… И това стана ясно преди да намерят ония документи, подгизнали в дъжда на лондонска спирка.

Предният ден излезе черен списък с лица, застрашаващи националната сигурност на Украйна, сред които е… певецът Филип Киркоров!? ПЕВЕЦ! Човек, който пее!? Това надминава най-човеконенавистните практики на фашизма. Това е репресивна дискриминация по етнически и идеологически признаци. Така са били стигматизирани евреите при Хитлер. За какви евроатлантически ценности ми говорите, моля? Къде е свободата на волеизявление, на мнение, къде е плуралузмът, свободното придвижване, тинтири-минтири…?

Да, видяхме ги всички евроатлантически ценности и в случая с ранната седесарка от 90-те Милена Славова. Рокаджийката. Неам нерви… В национален ефир тя изрази свободно своето човешко, женско мнение, че не одобрява гей парадите и справедливо определи гей активистите като извратеняци, защото развращават децата на една демографски гинеща нация като българската. И какво последва…? Бе обявена за враг с партиен билет и жестоко атакувана за независимото й мислене… Най-брутално я нападнаха късните седесари на Христо Иванов и Атанас Атанасов- лидери на политически НПО-та, които се издържат от грантовете на Сорос и американските фондове „за защита на демокрацията“.

Та, тия евроатлантици направо я размазаха публично от любов и от толерантност евроатлантическа . Живи западняшки хунвейнбини…

Евроатлантическите ценности лъснаха и в бруталното политизиране на…. спорта. Мачът Германия-Унгария в Германия. Искането на домакините да оцветят стадиона с цветовете на дъгата-символа на хомосексуализма. Като реакция срещу приетия в Унгария закон, който защитава децата от хомосексуална пропаганда в детските градини и училищата и възпира официализирането на педофилията. По време на древните олимпийски игри войните са спирали, за да могат спортистите да се състезават. А днешният западняк превръща състезанието в политико-извратеняшка война!?…Насилствено налагане на Диктатурата на малцинствата.

Налагането на цветния расизъм го видяхме на мача Англия-Шотландия. Двата отбора коленичиха в знак на съпричастност на борбата с расизма. Интересно, как унижението на хора бори расизма, след като точно това унижение на расова основа е… расизъм?!

В момента целият колективен Запад мачка великия унгарски народ за това, че защитава… нормалността… А в страната на Орбан просто не искат джендър тоталитаризъм… Искат си свободата. На държавата. На културата. На традициите…

Западът загуби човешкия си облик.

Сега чух, че повишавали сериозно цените на парното и топлата вода. Заради Зелената сделка на Урсула фон дер Лайен и повишените такси за въглеродни емисии, които трябва да плащат Мариците. Не е ли по-разумно първо да изградиш алтернативата и тогава да ликвидираш старото?

А тия зловещи западняци чрез нашенската им прислуга ни закриха 4 блока от АЕЦ Козлодуй, та сега да нямаме енергия. Ще повишаваме цените.

Христо Иванов от Демократична България не спира да бръщолеви как трябва да разкараме руския газ, руските атомни реактори… Да вдигаме цените, да внасяме ток… Било нормално. Япония, например, внасяла 97 % от енергията си, агитират прозападняците. Подобна е и програмата в енергетиката на партията на Слави Трифонов.

Тотална липса на здрав разум. Или здраво продажничество.

Виждаме го и в обвиненията срещу русофили – шпиони били, ама без достъп до класифицирана информация?! Ми кво шпионират тогава? Каква информация предават на Русия? Че волейболистите ни стигнаха дъното и вече са при футболистите?! Това го има в спортните хроники. Кой плаща на шпионин за публична информация? Ако трябва някой да се преследва за шпионство, то това трябва да са всички партии като Герб и онези от т. нар. „градска десница“, финансирани от западни фондации. Те са зависими, несвободни, купени, слугуващи на чужди държави още с раждането си…

Това наричам глобалолигофрения-липсата на здрав разум, логика и нормалност. Това не е обида. Това е диагноза.

А, да, онзи ден чух нещо хубаво от президента Радев. Не че летеца не е американско мекере, но е факт – противопостави се на ЕС, защитавайки българския национален интерес по казуса Македония. Истината е, че историята , езикът и земята там са български. А местните имат право да се самоопределят, ако щат и като зелени човечета.

И накрая, с извинение, че пак стана дълго, понеже ме питат отговорил ли ми е Путин на писмото-сигнал, което депозирахме в руското посолство за пълзящата анексия на България от САЩ, отговарям публично: ДА, ОТГОВОРИ. С КОНЦЕРТА НА ТУРЕЦКИЙ НА 25 ЮНИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ. 19 ЧАСА. Skandalno.net

Автор: Милен Милушев, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Браво бе Милене, не мога да ти се нарадвам. бедата е, че процентът на облъчените и зомбираните у нас е толкова голям, че просто няма никакъв изход. Костадин Костадинов, който разяснява най-елементарното условие да говорим за суверенитет и за демокрация е заглушаван от тъпаните на десната атлантическа платена шизофрения. Такова невежество виждам навсякъде, че ми идват на ум думите на Данте пред АДА-надежда всяка оставете.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *