Жоро Торнев заби нож на Мира Добрева: Вижте как:

ТорневPeжиcьopът Жopo Topнeв продължава да наранява половинката си Мира Добрева.

Откакто го изгониха от ВИП Брадър, той не спира да рони кървави сълзи по предаването и по-точно заради несправедливостта, че бе изхвърлен от зрителите и не можа да стигне до финала.

„Не плача за победата. Просто свикнах с живота и хората там и сега ужасно ми липсват. Вечер, като заспя, сънувам, че съм вътре, сънувам новите си приятели и неприятели и се чувствам адски тъпо навън“, признава в свое интервю Торнев.

mira_joro

Той непрекъснато, съзнателно или не, забива стрели в сърцето на жена си, докато накрая и тя не започнала да плаче от безсилие. От думите на мъжа й се подразбира, че той не е щастлив у дома, не се чувства пълноценен и не желае да е при жена си, а в Къщата.

Още преди влизането му във формата, Мира каза в свое интервю, че е твърдо против неговото участие в Брадъра. Явно е искала да скрие с какъв човек живее – тираничен, религиозен, конфликтен, ръбат и нетъпрящ чуждо мнение.  Освен това се е страхувала от красавиците, с които ще бъде заобиколен вътре и слабия му ангел.

Торнев ИринаЖоро вече публично й изневери веднъж, но се разкая и тя пак си го прибра. Сега обаче не е съвсем ясно по какво режисьорът страда – по статута си на доброволен затворник, който имаше в Къщата ли, или по някоя красавица, която вътре му е завътяла главата.

Така или иначе, Мира е доста обидена от признанието, че Жоро не се чувства добре вкъщи с нея, а мечтае да се върне при другарите си брадъри и да се изживява като мачо край тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.