Жени най-после Изрита Тачо! Вижте с кого се залюби:

Жени Калканджиева най-после излезе от омагьосания кръг  на любовната си сага.

Шестата по красота в света  спря да се тръшка по неверния си и инфантилен съпруг Тачо, с когото от няколко години насам периодично се събират и разделят и ту се обичат, ту се мразят.

В момента миската пърха по млад архитект, с когото се запознала по най-тривиалния начин. Тя се отбила в близкия до жилището й супермаркет, за да напазарува за вкъщи, но като всяка жена, се увлякла и напълнила две торби. Когато решила да занесе препълнените тежки чанти до колата, красив мъж галантно й предложил да ги носи вместо нея. В началото тя се стреснала от кавалерския му жест, защото скоро не била срещала подобни мъже, но после й станало спокойно и приятно.

Спортно облеченият непознат й се сторил симпатичен. Той й се представил и й обяснил, че в района е по работа, даже й посочил голяма сграда наблизо, която лично бил проектирал.

Архитектът отдавна харесвал Жени и мечтаел да я срещне, но не се движели в едни и същи кръгове. Той жадно следял всяка нейна телевизионна изява. Заради нея изгледал дори целия ВИП Барадър. И се възхитил не само на красотата, но и на силния й дух. През цялото време си мечтаел за връзка с нея и смятал, че такава жена трябва да бъде обичана и глезена, а не тормозена от съпруга си безделник.

Двамата постояли край колата, а после се разходили да видят новата сграда. Миската била очарована колко леко върви разговора им, как неочаквано намерили много теми, включително и за изкуство.

Докато с Тачо говорели само за битовизми, или си крещели един на друг, с младия архитект имали много повече общи неща, той бил умен, възпитан и чаровен.

Така без да се усети, Жени хлътнала и в момента се носи на крилете на любовта. Тя си уреждала срещи с новия в малки кафета, където никой не ги познава, той й носел малки букетчета, пишел й закачливи смс-и и като цяло приличали на двойка влюбени ученици.

В последните седмици срещите между двамата доста зачестили, а миската била направо шашната от таланта и обноските на новата си тръпка:

„Невероятен мъж, с него мога да си говоря за всичко, а с Тачо само се псуваме, викаме си и една свястна приказка не сме си казали от години“ – похвалила се Калканджиева.

Сега тя е във фазата на летенето и е свела срещите си с Тачо до минимум. Виждат се само заради детето. Дали любовта й с архитекта ще си остане само тръпка, или миската ще натири най-после блудния си съпруг, все още не се знае. Жени не може да вземе решение на този етап от връзката си с хубавеца, затова се е оставила на течението, пък каквото сабя покаже.

Неговата сабя обаче си искала Жени неотложно. И най-вероятно това ще се случи, твърдят дружките й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *