ЖЕНА Е НОВИЯТ ДЖОРДЖАНО! Баба Веси пее като Магарица на неразбираем език и помпа мускули! + ВИДЕО

Джорджано вече е засенчен! На хоризонта изгря нова абсурдна звезда, която трупа популярност с дебилните си видеоклипове в интернет. Наричат я Баба Веси и й се радват от сърце!
veselka1

Амбициозната дама се казва Веселка и вече има няколко клипа зад гърба си. Всички те са заснети с камера в изключително битова и сюреалистична обстановка. Почитателите й освен с таланта й могат да се запознаят и с къщната творчески разхвърляна обстановка, в която се забелязва всякакъв вид посуда – дъска за рязане, плочки, чаршафи, завивки, вази, буркани, кутии от бонбони, капачки…

„Аз съм вашата хищна котка, имам кючекчийска походка и с нея ще ви покоря. Раз-раз, раз-два“, извисява децибели възрастна жена, която е наследник на Джорджано – момчето, което след като покори със самобитен талант интернет меломаните, влезе в къщата на „ВИП Брадър“ и се отърка рамо о рамо с баш звездите на Татковината ни.

Баба Веси, както закачливо я наричат феновете й, засега нямала такова намерение. Записите й обаче усилено се въртят в „Ютуб“.

„Веселка тв.“ се излъчва на пълни обороти, 24 часа в денонощието и бълва всякакъв вид развлекателна продукция – от песни до здравни съвети и начини за хранене на бездомни котки. Част от клипчетата са преведени дори на английски език – вероятно за широката световна аудитория, която ще остане в плен на дарбата й. Веселка държи на естествената женска красота, затова единственото нещо, което си позволява е червило и съвсем малко пудра. Косата й разбира се елеко тупирана с гребен.

Сред хитовете на веселата пенсионерка са песните „Любовен блян“, „Омагьосване“, „Ще се напия“, „Ще те намеря“, „Не знам дали си ти“, както и „Хайде джанъм, хопа, хопа“! Последното изпълнение е съпроводено с гьобеци и самопляскане по задните части.
veselka

Понякога госпожата се задъхва от танцувалния ритъм, започва да подсмърча… но никога не се отказва. Нейн пръв помощник е напет акордионист – мъж, прехвърлил средната възраст по юнашка фланелка и анцуг. Двамата са изключително развлекателен тандем, особено за хора, заседнали на маса от дълго време.

„Баба Веси е страхотна, с нея може да се говори на всякакви теми! Компетентна е за всичко. Може да дава любовни съвети, но знае и сексуални трикове. С гири ни показва как да се превърнем в калени спортни натури. Който иска може да наблюдава шоуто и в интернет. Безплатно е! Дори англичани я коментират, че е голяма жена. Очаровани са от начина, по който брои на английски език. Живее сама, но има много приятелки и приятели. Обича животните. Често се грижи за бездомни кучета и котки, пее песни и на тях. Понякога „реве“ като магарица от певческа умора, но никога не прекъсва песента – подхване ли я – докрай я кара!

Между нея и Джорджано няма голяма разлика. Готова е да пее по банкети, а може и някой полезен съвет да даде на празнуващите“, издава заклета фенка на бабиерата.

Любима тема на Веселка е здравето. Тя е на мнение, че далеч преди да стигне до лекарския кабинет, всеки от нас може сам да се погрижи за перфектната си форма и борбен дух. На „ти“ е с всякакви видове сърдечно-съдови заболявания. Изводът, до който е стигнала за тяхното лечение едва ли би изненадал белите престилки.

За капак Веселка поздравява гражданите с „танцът на кайсиите“, който представлява нещо средно между кючек и диско въртене на ръце!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. БИТОВОТО НЯМА КАК ДА БЪДЕ СЮРРЕАЛИСТИЧНО?????????? КОЙ КРЕТЕН ГО СЪТВОРИ ТОВА???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *