Жана Бергендорф в стрес, Лео я изнудва с домашно по*но

жанаСлед последните удари, които преживя Жана Бергендорф, продължава да живее под стрес и в страх.

През лятото тя стана без да иска участничка в грозен скандал. Битова разправия и размяната на удари между нея и приятеля й Лео завърши в полицията, а от джобовете на любимия й бе извадена марихуана, която двамата са пушили.

Жана бе разпитана и пусната, но попадна в лапите на медиите, които през лятото нямат какво да пишат и буквално се нахвърлиха  срещу червенокоската, разкоствайки я. „Очевидци“ я виждаха в една или друга кръчма по морето пияна и надрусана, приписаха й катастрофа в Лозенец, обвиниха я, че вдигала скандали на публични места и се държала неадекватно.

След всичко това  певицата закономерно  се депресира и даже отказа  да празнува 30-ия си рожден ден и си остава у дома със сина си и майка си. В момента, когато не е на участия, комуникира само с роднини, изключва си телефона за медиите и напълно се е затворила в себе си.

Чувствителната певица  не може да забрави побоя и унижението, на които бе подложена. Оттогава  тя  не иска да погледне мъж, защото панически се страхува.

Лео пък не я оставя на мира и я заплашва, че ще даде на медиите техни интимни клипчета, които двамата са снимали, докато били любовници. В тях те правят любов доста разкрепостено и доста настървено. Съдържанието е повече от пикантно. Лео е отличен рекетьор и е заявил на бившата си любима, че ще държи в себе си компроматите, ако тя му плаща по 5000 лева на месец за мълчанието.

Пропусне ли една вноска, ще прати скандалните видеа, където трябва. Засега Жана си плаща, но не знае какво ще хрумне на наркоманския мозък на бившия й и непрекъснато е в стрес кога клипчетата ще видят бял свят и кога ще стане напълно за резил.

https://youtu.be/duvty8ZNJs0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *