ЕТО Я ЦЯЛАТА ИСТИНА: Вижте От Какво Почина Годеникът на Надя от „Елит“! Виж Тук:

Надя трагедия починал приятел„Годеникът ми почина от аневризма“, разказа водещата на „Елит“ Надя пред Деси Цонева по време на партито във ВИП Брадър.

Толкова млад беше, толкова силен, толкова жизнен,  а го изгубих безвъзвратно.

Вече минаха три месеца, а аз още не мога да се съвзема.Той почина буквално в ръцете ми, обясни съсипаната брюнетка, бивше гадже на Андрей от тандема Иван и Андрей.

Истината обаче е  малко по-различна и не съдбата, а друго вещество помогнало на мъжа да отиде неочаквано в отвъдното, плъзна мълва из сайтовете.

Стана ясно, че 37-годишният мъж бил любител на забранените субстанции и често злоупотребявал с тях. Една вечер през лятото,  след поредното запиване и веселба с приятели, на което имало и  голямо количество кокаин, годеникът на Надя тръгнал да се прибира с колата и катастрофирал.

След катастрофата изобщо  не отишъл на лекар и се хвалел, че се е отървал без драскотина. След няколко дни се появили болки в гърдите и единия крак, но той не им обърнал внимание. А отишъл на поредния купон и пак се надрусал. А когато се върнал, колабирал пред очите на Надя.

Тя извикала Спешна помощ, но за съжаление твърде късно. Годеникът й починал от  кръвен съсирек в крака, който предизвикал белодробна емболия.

Надя била в пълен шок, но се наложило да изтърпи и обвиненията на роднините на годеника й, които твърдели, че заради нея се тъпчел със стимуланти, за да й направи впечатление и да бъде лъв в леглото.

Причината за внезапната смърт е доста нелепа и Надя избягва да говори за това. Пред Деси тя обясни, че диагнозата била спукана аневризма. А не истината, от която се срамува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/3pI5H2JCC-c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *