Ето с каква Подла ИЗМАМА ГЕРБ Оцеляха на Вота на Недоверие! Шокиращи Разкрития:

С подла и елементарна измама ГЕРБ оцеляха при поредния вот на недоверие! Поредното оцеляване на правителството на Бойко Борисов на власт, се дължи на добре познатата схема – гласуване с чужди карти, сигнализираха потребители в социалните мрежи.

Порочната практика бе уж изкоренена още в миналия парламент, но явно всичко е било пак само да се замажат очите на драгия избирател. Депутатите разчитат на факта, че малцина гледат парламентарния контрол по телевизията и едва ли някой би забелязал шашмата.

На вчерашния вот на недоверие, внесен от БСП по тема „Корупция“, регистрираните депутати в залата бяха едва 158. Докато гласувалите – 234. Ясно е, че за да се случи подобна диспропорция, е имало масирано гласуване с чужди карти.

Най- фрапиращо на вота беше позорното дезертьорство на Бойко Борисов, който не се появи в залата и през втория ден на вота на недоверие. Вчера той разигра жалък цирк- единственото, което умее! Явно посъветван от пиарите си да не се вясва в парламента в деня-Х, той беше запълнил плътно графика си с всевъзможни срещи с чуждестранни дипломати. Именно в деня, в който трябваше да отговаря пред народа за корупционните скандали, в които е потънало до шия неговото управление.

В крещящото отсъствие на шефа си, депутати от ГЕРБ – повечето от които са бивши и настоящи клиенти на прокуратурата, като Цветан Цветанов, Делян Добрев и Лъчезар Иванов, теглиха от трибуната пламенни речи как Бойко Борисов най- много се борил срещу корупцията. И все пак именно на Томислав Дончев се падна „честта“ да изръси най- върховната глупост, която някога е огласяла парламентарна зала. В пълен амок Дончев заяви, че било опасно да се клати Капитана Борисов, защото можело да потъне цялата Лодка – България!

Чрез подобни подли схеми, ГЕРБ са окупирали властта в страната вече почти 10 години. Ако не беше кохортата им от местни феодали, чрез които грубо да фалшифицират и манипулират изборите, Бойко и ГЕРБ отдавна да са в тоалетната на история.

Но не се лъжете – проблемът не е в избирателната система! Нито в начина на управление – парламентарна или президентска република!

Проблемът е, че сме колония на САЩ и Европейския съюз! И докато сме такива, ще ни управлява марионетката, която те посочат. И тази марионетка ще остане на власт пак докогато те решат. В конкретния случай са решили това да е Бойко Борисов. Банкянският и шайката му имат карт бланш да крадат и вършат всякакви мизерии, за да се задържат на власт… за да изпълняват безропотно геополитическите поръчки на западните си господари. В замяна на това на ГЕРБ им е позволено най- безочливо да грабят и да се гаврят с народа си… стига да са послушни пред шефовете от САЩ и Брюксел.

На западните бюрократи не им пука дали българският народ тъне в потресаваща мизерия. Дали гладува, дали студува, дали е здрав и дали е неграмотен. Нямат намерение да вложат и стотинка за подобряване на нашето благосъстояние. Защото ги интересуваме само като територия. На която предпочитат да няма българи… заради братската ни генетична и културна връзка с Русия. 

ЗАЩОТО КРЪВТА, ВОДА НЕ СТАВА! И сега въпросът е само един – ще продължи ли да стои българинът като скот в брюкселската скотобойната, очаквайки предварително разчертаната си национална, духовна и физическа смърт… или ще се вдигне на РЕВОЛЮЦИЯ!?! За достойнството на Майка България и нейния горд народ. За да ни има! Защото ние все още сме тук! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Добре,а къде бяха депутатите от БСП и ДПС да отчетат тази ситуация и какво направиха те ,за да се предотврати тоя цирк?

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СЕГА Е МОМЕНТА ВСИЧКИ СЕЛА И ГРАДОВЕ ПО УЛИЦИТЕ ВСЯКА ВЕЧЕР СЛЕД 17,30 ЧАСА САМО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ Е СПАСЕНИЕТО ПО НАЧИНА ПО КОЙТО СТАНА СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ 1944 РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС СЕГА И ВЕДНАГА ПРЕД БРЮКСЕЛСКИТЕ МАФИОТИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ БРАТСКА РУСИЯ Е С НАС СЕГА Е МОМЕНТА ДА ЧУЕ СВЕТА ЮНИ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО И НЕПОПРАВИМО ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СЕГА И ВЕДНАГА БРАТУШКИТЕ НЯМА ДА НИ ИЗОСТАВЯТ НИКОГА СЛАВА НА ВЕЛИКАТА БРАТСКА РУСИЯ ГОСПОД ДА Я ПАЗИ

  3. „Проблемът е, че сме колония на САЩ и Европейския съюз!“ Проблемът не е само това. Проблемът най-вече е в това, че сме в така наречената капиталистическа система. Дори и да се отделим от ЕС и САЩ, положението ни няма да се промени изцяло, докато не се върнем към социализма. Та нали руският народ подкрепи социалистическата революция. Системата има много по-голямо значение за доброто съществуване на народа от неговите традиции и морал. Естествено, България ще е в много по-добро положение, ако е с Русия, но дори и с Русия, рано или късно ще настъпи трагичният край, когато ще има нужда от нова социалистическа революция.

  4. Съществената слабост при правителството на г-н Бойко Борисов е пренебрегването на вредното влияние от парите. Наличието на държавната грешка създава щети и правителството е със съдба на жертва.
    И след сегашния отрицателен „Вот на доверие“ г-н Бойко Борисов е с подсигуряван провал, защото колкото повече работи за постигане на икономически растеж – толкова по-големи са щетите.

  5. „УМНИЯТ ТИ НАДВИВА С АКЪЛ А , ПРОСТИЯТ С ХИТРОСТИ“…МНОГО,МНОГО СТАРА И ВЯРНА ПОГОВОРКА.ТОВА СЪЩОТО СЕ ТВОРИ И ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ.ДАЖЕ ВАДЯТ ЛИЧНИ / ФАЛШИВИ / ЛИЧНИ КАРТИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *