Ето защо руската армия се оттегли от Харковска област! Планът е разумен! (СВОДКА ОТ ФРОНТА НА 11.09) С ВИДЕО

Ето защо руската армия се оттегли от Харковска област! Планът е разумен!

СВОДКА ОТ ФРОНТА НА 11.09.22 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/eTnkybjehQw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

 1. Кого ще намразят изоставените не се знае. Русия може да сломи колективният запад с глад и студ, само ако той си стои на мястото, а това няма да се случи. Западът е на ясно, че му трябва блицкриг, докато все още инерцията на производство и търпение на масите са големи. По-лошото е, че кибиците ще се разколебаят и ако това са Индия и Латинска Америка, нещата тръгват на зле за цял свят. Учудвам се на верните, на демокрацията роби. Малки душички с малък кръгозор. Сега са доволни, служат на държавата, вземат големи заплати, сменили са колата, може даже с нова, изплащат жилище, почиват. Това ще е до победата, другари танцьори, шестаци и вся осталная… Ако глобалистите победят, вие няма да сте в списъка на почерпените, там няма разходен материал. Ще последва свободно, застанете до останалите!
  Лирическото отклонение не по темата е важно, защото гледам как украинците умират за родината, а тя вече е продадена, едно преди войната и останалото заради нея. Надеждата, че от трупът на Русия(Пази Господи!) на тях ще се падне компенсация е илюзорен. Тук също заблудените са много. Няма в списъка българи, дори Мунярата, продажна, гнусна, селска!

 2. Русия или ще воюва или ще загуби, докато си играе на специални операции. Това протакане и разтегляне на фронта имаше смисъл до време, според мен им трябваше категоричен пробив към Славянск или Николаев. През цялото време ВСУ я въоръжават, а командващите не разрушиха транспортната инфраструктура и цялата тежест се понася от войниците на фронта, докато едни горе си играят на операции. Мисля че им е ясно вече, че НАТО води пълномащабна война срещу тях. Не са свалили нито един американски дрон над главите им над Черно море, летят плътно по границите и разузнават, иранците излезнаха по-смели, издумкаха няколко американски бази и кой знае колко дронове са им свалили до сега. За какво са им тия подводници като не са потопили нито един кораб с американско оръжие за Украйна, това може и да е пресилено, незнам. Ония им налагат санкции, те им продават безценно гориво за атомните централи, завладяха ЗАЕЦ захранват половин Украйна с ток, така ли воюват американцте например. Загиват руски войници докато горе си играят на иди ми- дойди ми.

 3. Руснаците разбраха ли, че НАТО води пълномащабна война срещу тях, а те си играят на операции, или ще воюват или ще загубят.Командването умножиха по нула геройството и смъртта на стотици ако не и хиляди войници. Явно тактиката с разтягане на фронта работи само до време, според мен им трябваше пробив в Славянск или Николаев, а оставиха инициативата в Укрите, които пък ги въоръжаваха до зъби, а руснаците не унищожиха транспортната им инфраструктура.Неможе да ходиш след събитията, ония им налагат санкции те им продават безценно гориво за атомните им централи и какво ли още не, завладяха ЗАЕЦ и доставят ток на половин Украйна, сигурно и американцте щяха да постъпят така. Не свалиха нито един американски дрон дето летят над главите им покрай морските граници и разузнават, иранците колко бази и дронове избомбиха на американците. Както казва Дугин- Русия воюва, като на сън в момента. Дано се събудят защото по-добре да не бяха почвали. Колко пъти се заканваха, че ще ударят центрове за взимане на решения и нищо, преглътнаха горчиви хапове и децата вече знаят, че няма да ударят прословутите центрове. Ако не си изпълниш заканите олекваш и не те взимат на сериозно. Отстъпиха територии освободени с кръвта на стотици, сигурно хиляди воиници, как ще обяснът на родителите за какво са дали живота си децата им, ако тях ги е страх да вземат всички мерки. Тя Окрайна и западът няма да се самопобедят.

 4. Руснаците разбраха ли, че НАТО води пълномащабна война срещу тях, а те си играят на операции, или ще воюват или ще загубят.Командването умножиха по нула геройството и смъртта на стотици ако не и хиляди войници. Явно тактиката с разтягане на фронта работи само до време, според мен им трябваше пробив в Славянск или Николаев, а оставиха инициативата в Укрите, които пък ги въоръжаваха до зъби, а руснаците не унищожиха транспортната им инфраструктура.Неможе да ходиш след събитията, ония им налагат санкции те им продават безценно гориво за атомните им централи и какво ли още не, завладяха ЗАЕЦ и доставят ток на половин Украйна, сигурно и американцте щяха да постъпят така. Не свалиха нито един американски дрон дето летят над главите им покрай морските граници и разузнават, иранците колко бази и дронове избомбиха на американците. Както казва Дугин- Русия воюва, като на сън в момента. Дано се събудят защото по-добре да не бяха почвали. Колко пъти се заканваха, че ще ударят центрове за взимане на решения и нищо, преглътнаха горчиви хапове и децата вече знаят, че няма да ударят прословутите центрове. Ако не си изпълниш заканите олекваш и не те взимат на сериозно. Отстъпиха територии освободени с кръвта на стотици, сигурно хиляди воиници, как ще обяснът на родителите за какво са дали живота си децата им, ако тях ги е страх да вземат всички мерки. Тя Окрайна и западът няма да се самопобедят.

 5. В разстояние на два дена четем за втори разумен план за отстъпление, за оттегляне. Това вече започва сериозно да ме притеснява. Отделно, че на никого не му пука какво ще стане с местното население, което е подкрепяло руснаците,когато там отново влязат украински войски.И как населението на следващите „освободени“, за малко,временно, области ще се отнася към руските войски.На Жуков приписват думите по време на Втората световна война:“Не жалете войниците, жените други ще родят“.Спори се казал ли ги е или не, но на практика и тогава и в днешно време и във войните на Кавказ и сега в Украйна се постъпва точно така – обикновения човек, дали войник, дали цивилен, никой не го слага в сметките – жените други ще родят. Започва да излиза и доста неприятна информация за пробойни в снабдяването на руската армия. Както винаги по време на война висши офицерски чинове си правят пачките, а доброволци събират пари от населението, купуват лекарства и всичко от което войниците са заявили, че се нуждаят и го носят в Украйна на фронта.Руското „разгилдяйство“ този път може да им излезе много солено.Няма го товарищ Сталин да държи здраво юздите и нещата тръгват на зле.

 6. ЛЪЖИ И ФАЛШИВА ПРОПАГАНДА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ ФАШИЗМА

 7. АКО ИМАШЕ ОТГОВОРЕН РЪКОВОДИТЕЛ ДОСЕГА ДА НЯМАШЕ ВОЙНА И БЕЗ ТОЛКОВА ЦИВИЛНИ И ВОЙНИШКИ ЖЕРТВИ. АКО БЕШЕ УНИЩОЖЕНА ИНФРАСТРУКТУРАТА И СЕ УНИЩОЖЕШЕ ЗЕЛЕНСКИ И ГЕНЕРАЛИТЕ С ТОЧНИ РАКЕТИ, НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОТАКАНЕ И ЖЕРТВИ.АКО БЯХА ПРЕДВАРИТЕЛНО МАХНАТИ И ВЪТРЕШНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, НЯМАШЕ ДА ИМ КОНФИСКУВАТ ПАРИТЕ. ТРЯБВА ДА ИМ ОТРЕЖАТ И УРАНА И ФРЕОНОВИЯ ГАЗ И ЦВЕТНИТЕ МЕТАЛИ ЗА ЧИПОВЕ И ДОТАМ СЪС ЗАПАДА. НОО ЯВНО ИМА ДРУГА ПОЛИТИКА.

 8. Тарик Мустафа бен Ислами ибн Булгар каза:

  Докато Русия не разстреля собствените си предатели, т.нар. Западници, нищо няма да направят. Трябва здрава ръка, да се разстлелят поне 1000 души от ръководния ешелон, и нещата ще тръгнат, иначе ги чака погром и разпадане на Русия. Империя не се управлява с меки китки.

  • Така е, ама оня с твърдата китка и още по-твърдата ръка го няма от 1953г.

  • Путин е либерал и не може да се очаква от него да се пребори с либерастията. Вече започва всичко да намирисва на задкулисно споразумение Русия и САЩ. Евентуално за Русия ще остане Донбас и Херсон и догодина безценните руски ресурси ще потекат отново на запад.

 9. От коментарите разбирам, че в България има мнооого на брой военни разбирачи. Те са най-малкото разбирачи, по-скоро досега са водили достатъчно военни действия и то успешно. Аз като не разбиращ съм си взел студена бира и подходящо мезе, слушам коментари и сводки от фронта. Щот през зимата, ако останем без ток и топло, може и да не ми е до войната в Усрайна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *