ЕС няма да ни спаси, той поддържа Борисов. Те знаят далаверите му и го използват

МАЛКО ИСТИНИ ЗА НАИВНИТЕ БЪЛГАРИ от независимия политически анализатор адв. Елена Гунчева:

1. В България за големите интереси и печалби законите не важат. Там е в сила само законът на силата.

2. Главният прокурор Гешев не е назначен, за да пази вас, а да пази Борисов и Шаъката му, докато крадат. И понеже вие не можете да се опазите от тях, разчитате на него. Той ще ги пази, вие ще се надявате.

3. Лаура Кьовеши има за задача да пази парите на ЕС. И ще ги пази, доколкото това е изгодно на управляващите ЕС от Брюксел, на които им е по-удобно да подхвърлят на Борисов трохи, но да имат в негово лице един верен слуга, отколкото да приложат закона и българите да го заменим с някой втори Орбан.

4. ЕС няма да ни спаси, той поддържа Борисов. Те са наясно с далаверите му и го използват. Затова и до припадък да си пускате сигнали до Брюксел, резултат няма да има, а само ще показва наивността ви.

5. Васил Божков няма да ви спаси. В ситуацията ние сме овцете, а Божков и Борисов – вълци, които сега ситуационно се ръфат. Който и да спечели, за стадото това няма да промени нищо. Най-много да научим още някоя чудовищна истина за властта.

6. Положителна промяна ще има, когато се съчетаят няколко фактора- появи се способен водач с харизма и с много пари. И това се случи в благоприятната международна ситуация, когато ЕС и САЩ вече ще са фалирали. На път са. И най-важното условие – кандидатът да ни управлява трябва да има зад гърба си мощната подкрепа на Русия или Китай.

Който разбрал – разбрал, политиката не е за наивници!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. СПАСЕНИЕТО ОТ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ Е ДА СИ ТРЪГНЕ ПО НАЧИНА ЧАУШЕСКУ

  2. Другото спасение е народа да бъде поведен от истински коректен водач ,който иска България да се изправи и да ги сринем. Не можем само да пишем и да гледаме сеир.Всички градове , цяла България.

  3. „способен водач с харизма и с много пари“, 3 в 1 … По-вероятно е Господ за втори път да изпрати своя син, като Спасител и той да се роди българин, отколкото да се намери обикновен такъв, с предложените качества и възможности. Винаги съм смятал г-жа Гунчева за изключително умна жена, но се оказва, че тя била и голяма оптимистка. Ще се смятам за свидетел на Чудо, ако такъв човек се яви по нашите изстрадали земи и реши да поведе това разнородно и разноцветно множество в правилната посока.

  4. Който разбрал, разбрал, а който не е чел не знае каквоса казали Оноре дьо Балзак и Марк Твен за многото пари. Балзак е казал: „В началото на всяко голямо богатство лежи поне едно голямо престъпление“.А Марк Твен е казал:“Няма честен начин да се спечелят сто хиляди долара“( това за времето когато е живял Марк Твен и когато сто хиляди долара са били огромна сума).
    Та толкова по въпроса за харизматичния водач с многото пари. Има тук един наивен, но той не е сред читателите на този материал, а от другат старна.

  5. Четете Елена Гунчева в „Свободно слово“ там е често с повече от един материал.Пише сърцато, патриотично и смело. На фона на продажната ни сервилна и русофобска журналистика, тя определено се откроява силно. Бедата е, че ние българите нямаме политическото ниво на европейците, подлостта и продажността са ни генетично заложени. Не мога да си представя друга европейска държава с такъв посредствен тип като Борисов не само като премиер, но даже и като депутат. Той е ярко доказателство за нашата национална посредственост. Ние все чакаме някой да ни спаси, или да ни даде рецепта за спасение. Форумите го потвърждават ежедневно. Борисов и шайката му ни натресоха в такава тъпашка ситуация в отношенията ни с Русия, че това ще се помни с векове. А нерезът Борисов слезе от джипката, но не е спрял да шета по църкви и манастири да се прави на набожен за да печели наивните вярващи, АБСОЛЮТНО ИЗПЕЧЕН МОШЕННИК, НО ПРЕДОСТАТЪЧЕН ЗА НИВОТО на НАШИЯ ИНТЕЛЕКТ, КОЕТО Е СРАМ И ПОЗОР.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *