Елена Гунчева: Свободата е на върха на копието! Българската ще я извоюваме тази нощ! Всички на площада!

Страхът е голямо шубе. Коалицията, начело с гербероидите и практикуващите патриотинг национални предатели, решила да остане на власт. Все едно някой ги пита и иска. Наглостта на тия национални предатели няма аналог в българската история. Народът им казва да се махат и ги плюе, а те се хилят като пачи, сякаш дъжд ги вали!

Няма такава наглост! Властта, че е сладка, е ясно. Но тук проблемът е много по-сериозен. Става дума за неистов страх. Същото е като да се качиш на гърба на тигъра и да се държиш за опашката му. Ако се пуснеш, знаеш със сигурност какво следва. Както и какво и колко кратко ще е бъдещето ти.

Затова сега глупостта им достигна невиждани висоти. Защото те явно не осъзнават какъв враг си създадоха. Враг, когото досега много, ама много подценяваха. Народът от тулупи, негодници, маргинали, безделници и диванни революционери – все лош човешки материал, се надигна като лъв и заяви, че повече няма да позволи някакви престъпници да се подиграват с рода и достойнството му. Управляващите явно не осъзнават, че престъпиха една червена линия. И ще си изпатят жестоко.

Нещата скоро ще излязат извън контрол. Палатките, неуважаеми управляващи, са ви най-малкия проблем. Те са по-скоро отклоняващи вниманието ви маньоври. Но какво ще направите, когато побеснялата тълпа успее да ви докопа? На живо и лично!?! Тогава на кого ще обяснявате как просперираме и как няма да пуснете кокала на властта.

Да ви напомня ли едни други властници, които са твърдели как оскотелият им от недоимък народ всъщност просперирал и му казвали като няма хляб, да яде пасти. Тогава народът също чакал търпеливо… докато не разбрал силата си. И като започнали да хвърчат глави…  та гилотините не спрели да кълцат цели две години.

Става дума за Великата френска революция.

Искате ли истинска демокрация?!? А свобода, равенство и братство?

Вгледайте се в историята! Защото свободата е на върха на копието!!!

Елена Гунчева, Фейсбук

„Тази нощ правителството пада“, заявиха организаторите на гражданските протести от „Отровното трио“ и поканиха всички българи тази нощ да излязат по площадите. Виж Подробностите ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *