Ексклузивно! Плевнелиев отива на съд! Няма да повярвате кой ще му вземе милионите!

Росен Плевнелиев най-после изплю камъчето и призна, че отива на съд.

Не, не се притеснявайте, че са хванали някоя далавера в безличното му управление и ще го съдят за откраднати пари и далавери.  Бившият президент просто се развежда, а това признание направи пред  в. „24 часа“, след като адвокатите му бяха забелязани в Съдебната палата.

Съвсем примирено бившият държавен глава потвърди това, което се говореше под сурдинка отдавна. А именно, че  със съпругата му Юлияна не живеят заедно от доста време, а преди година тя се е изнесла и от защитеното им жилище в баровски софийски комплекс, заедно с двете им деца.

Документите за развода са вече в съда, като двамата са се уговорили да развод  по взаимно съгласие.

Цялото имущество на започналия бизнеса си на германски паркинг и спящ в колата си бивш президент ще бъде разделено на две и той ще остане с половината си милиони. Юлияна е поискала и скъпата им вила в Халкидики, където са съседи с Иво Прокопиев и други олигарси, за да води там децата на море. Съпругът й се е съгласил да й даде всичко, което тя поиска, тъй като Юлияна знае всичките му тайни сметки и ако не удовлетвори желанията й, тя може да издаде някоя офшорка и да пламне огромен скандал.

На въпроса  защо съпругата му а не се е показала публично  нито веднъж на нито едно събитие по време на президентския му мандат, Плевнелиев лаконично каза, че това си било нейно решение, а той го  разбира и уважава. Не можел да се меси в личните й дела, тя предпочитала да остане майка и да гледа децата.

Юлияна Плевнелиева беше първата българска президентша, която наруши безцеремонно протокола  и не придружаваше съпруга си нито при пътувания, нито при срещи.

Това, което експрезидентът спести е, че тя беше против кандидатурата му и против Борисов, който го накара да заеме високия пост и да го използва пет години като маша. Юлияна не се появи в НДК, когато ГЕРБ празнува победата на мъжа й и той остава само като куче. В същия ден тя написа във Фейсбук, че това не е нейният президент. На няколко пъти използва социалната мрежа да критикува Борисов, а по време на големите митинги, които го свалиха от власт, тя се нареди пред протестиращите. Докато мъжът й се опитваше плахо да усмири тълпата, тя  надуваше велзевул пред президентството.

Още при встъпването му в длъжност, първата дама се разграничи от съпруга си и заживя сама. Той нощуваше в „Бояна“, а тя в общия им дом. Плевнелиев не спази ултиматума й – или семейството, или президентството и опиянен от жаждата за власт, тръгна да се катери по политическата стълбица.  Това му изигра лоша шега и изгуби семейството си. Юлияна прекрасно знаеше, че няма да е успешен, че няма качества на държавен глава, че ще стане за смях и ще се провали и ще го изпратят даже без фанфари. Така и стана.

Борисов го използва и го захвърли като непотребна вещ.

Първата дама започна собствен живот дискретно, често бе засичана с колега в малки скъпи заведения и за да не смачка съвсем авторитета на бащата на децата си, не поиска разтрогване на фиктивния им брак цели пет години, спазвайки своята част от договорката. Да не го резили публично.

Още щом падна от власт обаче, той получи призовка за развод.

Сега остава без семейство, без вила, без половината си пари и без ясни перспективи.

Може би и затова е един от най-злобните критици на президента Радев и непрекъснато му нанася удари. Един от които е напълно лицемерен, че вкарал жена си в политиката.

А Радев не вкара никого никъде, просто има здраво семейство, за каквото Плевнелиев отсега нататък само може да си мечтае.

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

 1. За кое здраво семейство говори автора. Радев има две полусемейства.

 2. Според руската Уикипедия състоянието на Плевнелиев е 50 милиона евро: „Личное состояние Плевнелиева оценивается в 50 миллионов евро.“ Има пари, да, но няма уважението на народа си – повечето му се присмиват не само, че нямаше първа дама, а и че не беше първи мъж в политиката, а подгъ*ваше на Борисов като камериерка…

  • ТОЧНО ТАКА, АЗ ДОРИ НЕ МОГА ДА СИ СПОМНЯ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА ТОЗИ ЧОВЕК.

 3. Това е един от ярките примери, че когато нямаш чисто минало не се захващай с политика, защото ТЯ в най-черните дупки на битието ще те натика.Политиците са особена част от населението на земята, което е лишено от здрав разум и логически разсъдък, но пък от хилядолетия насам управляват света по силата на все още неразгадана тайна.
  Плевнелиев е един от хилядите мъже, които не могат да имат собствено мнение, каквито да са и където да са. Логично е да е вече бивш президент, но логично ли е да се превърне и в бивш мъж, защото с пари можеш да си купиш всичко, но не можеш да си купиш истинско мъжко достойнство. Апропо – мъжът не е само пенис!

 4. АКО ЖИВЕЕХМЕ В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА И АКО, ПЛЕВНЕЛИЕВ НАИСТИНА ИМА 50 МЛН.ЕВРО, БЪДЕТЕ СИГУРНИ,ЧЕ ЩЕЩЕ ДА МУ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА СМЕТКА……. НЯМАМ ЗАВИСТ КЪМ ПАРИТЕ МУ , ИМАМ ЧУВСТВО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ПОЧТЕННОСТ. …… ЯВНО В ТЕЗИ ВРЕМЕНА КРАДЦИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ СА НА ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ…..НЕ МОГА ДА СИ СПОМНЯ КОЙ ПИСАТЕЛ БЕШЕ НАПИСАЛ КАТО МОТО : “ НЯМА СРАВНИТЕЛНО ЧЕСТЕН НАЧИН ДА СТАНЕШ МНОГО БОГАТ“…… ИМЕННО ЗА ТОВА,НЯМА И ПРАВОСЪДИЕ…..“ВРЕМЕТО Е НА ПАРИТЕ“ , КАКТО Е КАЗВАЛ ИВАН КОСТОВ ПРЕЗ 1997 Г.

 5. Разбира се, че Президентът ни Румен Радев има здраво семейство! Това, че му е втори брак, не е негатив! Никой не може да знае какво се случва в което и да е семейство между четири стени, така че никой няма право да съди другия, че се е развел! Десислава е неотлъчно до съпруга си и за радост на простаците, които търсят под вола теле, мишена против Президента. Само, че това са интелигентни хора и не обръщат внимание на троловете. Да ни е жив и здрав г-н Румен Радев и съпругата му, негов пръв съмишленик!
  А Плевньо, Чехльо, Пастирката, вечно ухиленият идиот не заслужава никакъв коментар, достатъчно ни беше срама заради него.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *