Евгени Минчев прогнозира, че ще се появи и Кончита Шпек

Евгени чорепкиМоже ли да се кръстиш на някаква си наденичка и да мислиш, че с това ще пробиеш и ще си много оригинален, запени се и Евгени Минчев по адрес на Кончита Вурст.

Диктаторът и критикът на модата у нас, който меко казано, се облича шокиращо за мнозина, остро разкритикува роклята на победителката на „Евровизия“ и изобщо цялата й визия. Несериозно е. Много е несериозно, размаха пръст той и заяви, че очаква да хоризонта да се появи и Кончита Шпек и това сигурно ще стане в България, защото повечето  наши претенденти за слава предпочитат да имитират чужд стил, вместо да измислят свой. Аз няма да се учудя и ако някои момичета тръгнат с бради.

Не е най-умното и да си сложиш гърди и да се мислиш за много оригинален, а после да се оплакваш как ти стиска сутинетът и те стягат обувките, метна още един камък в градинката на Кончита лордът.

Той използва ефирното си време и да се похвали, че ще празнува 51-я си рожден ден с пищно тържество, на което ще присъстват 51 гости, лично подбрани от него. Ще бъде кучешка веселба, ще се веселим с кучки, каза той и така издаде, че перла в короната на тържеството ще е плейметката Елена Кучкова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WTOMy_EA9DA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.