Скандал! Д-р Енчев и Теди Велинова откраднали рядък кокосов орех от Малдивите

Теди и д-р ЕнчевХудожественият оформител на гърдите и скулите на всички фолкаджийки д-р Ангел Енчев и съпругата му Теди Велинова откраднали кокосов орех от Малдивите.

Това признаха самите те в телевизионно интервю. Въпреки че изнасянето на тези плодове от туристи е строго забранено, защото въпросните орехи се считат за изключителна държавна собственост, двамата не издържали на изкушението.

Причината за кражбата станал един такъв орех, който без малко не уцелил Теди и не я убил. Разхождахме се из горичката, чухме някакво шумолене на листа и изведнъж един грамаден екземпляр се стовари право в краката ни. Аз даже се пошегувах, че ако Теди беше само още крачка напред, щеше да я целне и сега щях да съм се отървал от нея, обясни през смях докторът.  Те взели съответния орех и го занесли в бунгалото си като трофей. Двамата до такава степен не искали да се разделят с него и смятали, че ще им е талисман, че на излизане от страната Теди го увила в роклите и шаловете си и така успели да изнесат държавната собственост чак до палата си в България. От черупката смятат да направят сувенир.

Велинова пък разказа, че прочела в интернет, че смъртните случаи от падащи орехи са втори в статистиката на страната. Логично на първо място били починалите от естествена смърт, а чак на трето били жертвите от катастрофи.

Семейството всяка година почива на  Малдивите, въпреки опасността от падащи орехи, но през януари смятат да разнообразят  дестинацията и да почиват в Тайланд в приятелска компания. Синът им Филип е още малък за пътешествия и ще остане в България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *