Древната змия от Апокалипсиса (С ВИДЕО)

Автор: Милена Върбанова

Най-голямата победа на дявола се състои в това, че успя да убеди човечеството в своето НЕсъществуване. Тази сентенция се разпространи едва в началото на настоящия 21 век, подир цяло столетие войнстващ атеизъм. Атеизмът, важна част от който е псевдоучението на Дарвин, продължаващо да сее фатални заблуди в училищата и университетите, остави човека безпомощен пред козните на сатаната. Как ще се пазиш от нещо, което, според теб, не съществува? И как ще се уповаваш на Висшия Разум – Бог, ако цял живот са ти втълпявали, че вярата в Него е измислица на прости и неуки хорица, че религията е „опиум за народа“, а църквата е най-върлият враг на цивилизацията? Забележете –  манипулаторите, създатели на атеизма – говорят изключително само за християнската религия и за християнската църква. Много рядко за исляма и никога за своята религиозна доктрина.

Днес, когато сме свидетели на повсеместно умишлено сриване на човешкия морал и нравствените ценности, на обръщане представите за добро и зло, на разгром на нациите и държавите, на циничен стремеж към намаляване броя на земното население и погубване на човешките животи – с лабораторни вируси, пандемии, ваксини и геноцид – което открито се проповядва като идеология и цел на Световното правителство, ние, жертвите, се питаме: кой е този, който има интерес от подобно апокалиптично унищожение на земния порядък? Да, това са „глобалистите“, банкстерите, соросите, швабовците, билгейтсите, ротшилдите, рокфелерите, барухите – но кой стои зад тях? Чие име никога не се произнася? Какво в крайна сметка ще рече постоянно употребяваният евфемизъм „дълбока държава“? Как изглеждат обитателите й?

Епитетът „дълбока“ трябва да се разглежда както в метафоричен смъсъл – скрита, окултна – така и в пряк – подземна. Гореупоменатите лица, които са част от най-влиятелните среди, управляващи задкулисно държавите и диктуващи световната политика – и които, появявайки се в медиите, са познати на световното общество, всъщност са само служители и глашатаи на дд. Идентифицираме ги с нея, но те са само нейни представители на повърхността. Защото дълбокото царство наистина се намира под земята и съществува от хиляди години. Още откакто част от гигантите, неунищожени от боговете по време на вселенската битка между двете раси, наречена от древните хронисти „гигантомахия“ – се установява в недрата на нашата планета. Там, разбира се, има и представители на други свръхраси, на които подобно присъствие едва ли е приятно. Но нека се съсредоточим само върху гигантите – наги, рептили, саури, змии, влечуги. Ти диктуват настъплението на злото на нашата планета от момента, в който започва „епохата на Кали – Кали Юга“ – 3 102 г. пр. Христа. Епоха на пиршеството на злите сили, в чийто разгар живеем днес. Тя ще приключи съвсем скоро – през 2030 г. Но за тези още седем години, които са й отсъдени, ще донесе колосални лавинообразни щети на земята и човешкия род.

Кали е индуистка богиня, въплъщение на злите подземни сили. На санскритски името й означава „земя“ – кал. Но означава и „червена“.

Изтреблението на човечеството и на традиционните ценности, на които се крепи неговото съществуване, всъщност не се дължи нито на политическо, нито на расово противопоставяне – ако тук имаме предвид земните раси. Наистина, между тях винаги е имало напрежение, избухващо често във войни, но има и много общо – в т.нар. общочовешки ценности. Днес наблюдаваме използването на черната раса като оръдие срещу бялата. Но кой я използва? И кой използва друга земна раса като инструмент срещу цялото човечество? 

Расата, която цели унищожението на човечеството не е нито земна, нито човешка. Това е подземната раса на рептилите. Всички днешни правителства, всички корумпирани негодници, всички предатели и престъпници, плюли на божествените закони – всъщност са емисари на рептилите, често без да го съзнават. Такива са и жалките келеши Буци, Киро, Денков, Тагарев, Асен Василев, Ицо Носът, „генерал Гном“, момата от Хаджидимово – и десетки хиляди знайни и незнайни червеи на наша почва. Те служат на влечугите, макар че им приличат само по пълзенето – и са врагове на Бога, от когото са се отрекли завинаги. Ето защо ще пият от чашата на яростта му. 

Не вярвате, че под земята има рептили, които творят днешните ужасни събития и манипулират човеците? Смятате горните редове за бълнуване, за „конспиративна теория“? Силите на мрака нарочно представят разобличителите на своите намерения като наивници и психопати, които вярват в „конспиративни теории“, т.е в блъфове, в бабини деветини. Но всеки път когато радетелите на „конспиративната теория“ оповестят някакво намерение на дд, то се реализира и се оказва чиста истина. „Теорията на конспирациите“ е заклеймена от самите конспиратори, за да бъдат объркани земните жители и да се изправят безпомощни пред катастрофите, които им се подготвят. В „Откровение“ на Св. Йоан Богослов, сатана е представен като рептил – наречен е „древната змия“. Разбирайте тоя израз буквално.

В центъра на Осло, столицата на Норвегия, превърната от сатанистите в техен полигон, се намира Вигеланд парк, назован на скулптура Густав Вигеланд ( 1869 – 1943 ) и състоящ се от 850 негови творби, изложени в „музей на открито“. Изпълнени с талант и майсторство, те карат косите на зрителя да настръхват. Това са видения от кошмарния концлагер, в който сатанистите желаят да вкарат човешките същества. Голям брой скулптурни групи ( впоследствие фотосите им са премахнати от Гугъл и фейсбук ) представят победата на рептила над човека, изнасилени от гущери мъже и жени. От тях вее леден антихуманизъм. И безумие, патология, психични отклонения. 

Нима ще позволим цялата земя да се превърне наяве във Вигеланд парк?

Автор: Милена Върбанова

РЕПТИЛИТЕ ОТ ВИГЕЛАНД ПАРК! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Външен вид рептил AI описва слаб висок очилат, често с мустачки, почти Денков, и се чудя и се мая защо ДАНСа му и служба БОЙ наглеят при него. Добре ГДБОП църквата и митрополите пази, и не са нарязали все още катедрален храм Ал Невски, никакво културна ценност не е. Рептилен мозък осигурява непосредственото оцеляване намиране ресурси размножаване, и превалира ли рептилен мозък се наричат хомозаври, спят ядят пърдят в битов сленг. Те не изпигват жалост към жертвите си, и от чуства са лишени. Древните гърци приемали че душата има две нива, долното свързва с животинския свят, а гсрното с Бог и при рептилите е агрофирало, но могат с дресировка да са полезни като куче за охрана

  2. Вярата в Бога и религиите са различни неща. А религиите, прав е бил чичко Ленин, са опиум за народите. И са създадени точно от тези, на които в материала названието е изписано неправилно – няма дума „рептил“; думата е рептилия в единствено число и рептилии в множествено число, без значение мъжка или женска е рептилията. И като сте отворили темата за рептилиите, които живеят в недрата на Земята, то казвайте нещата така,както са – че в недрата на Земята живеят няколко различни цивилизации. Една човешка, наречена Агарта, силно технологично развита, но в духовно отношение много изостанала. Болшинството НЛО които периодично се наблюдават са техни летателни апарати, а не извънземни. Две рептилни цивилизации. Едната са земни разумни рептилии, които са резултат на естествена еволюция, вече 10 милиарда години. Другата рептилна цивилизация е тази, за която става въпрос в материала –
    дракорептилии, с извънземен произход от планетата Драко. Товабе библейската Змия, която е изкушила Ева, чийто първороден грях човечеството носи. Съвременното човечество за разлика от земните рептилии от вътрешността на Земята, не е плод на естествена еволюция, а е резултат на переодично провеждани генни вмешателства. Последното такова са ковидните ваксини. В резултат на тези вмешателства всички имаме рептилни гени. Най- древната част на човешкия мозък се нарича ретикуларна формация. На руски се нарича реПтикуларна. НО, да не забравяме, че интелекта и знанията си човечеството дължи на същите дракорептилии и техните гени в себе си. Изобщо, темата е дълга.

  3. Интересно, не бях замислял, Вигеланд мислех сънувал е кошмари и в изкуство пресътворил. Първите хора видяли първа смърт се озадачили, също тяло а не жив, не помвръдва и мълчи, и гърците приели човек е тяло, душа и дух. Нам оставили да решим кой какво ни дал и без какво не си жив.
    Преди религиите е морала с моралния закон за щета вина, чупи купи, мое общо, и чуждо кому принадлежи.
    Някои религии позволяват да съгрешиш но да не наслаждаваш ако си платиш

  4. Глупости, ние за първи път четем подобни неща. Все някой ги е измислил, приличат на приказки за възрастни, няма фактология. Че във Ватикана, също има изобразена змия, даже има някаква зала , която изобразява уста на змия и отдолу са насядали разни хора, свещеници. Аз подкрепям църквата, защото в трудни моменти, помага на хората, помогнала е на много хора.
    А кой управлява, не знаем, за мен е странно обаче поведението им, защото не им схващам логиката, не я схващам, има много неща, които ме учудват или пък ги намирам за излишни или трагедии, които биха могли да се избегнат и да живеем в по-добро общество.

  5. А според мен, змията е животно, просто едно от многото животни. И нищо друго.

    • Тя и маймуната е само едно животно и нищо друго. И човекоподобната маймуна е само едно животно и нищо друго. Само че по-нагоре в биологичната стълбица има един друг биологичен обект, който е много близък по строеж до човекоподобната маймуна, а разум има и да говори може и много други неща може.

  6. В Библията е смисловата база, идентичноста на всичко на Земята, а че човекът е повелител на животински свят и сам им дава имената. Има и Лилит първата жена змия, Вигеланд знае. Рептилиите високо вероятно са прибрали Хитлер в Нова швабия под земята, ала мисята му сатанински войни за изтребването на милиони продължава, вероятно и нова библия да имат, че майн кампф е от 1923

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.