Доклад на ОССЕ, в който е описана истината за зверствата на украинските фашисти

Публикувам доклад на ОССЕ (Организация за сигурност и сътрудничество в Европа), в който е описана истината за зверствата на украинските фашисти, за които Запада и пропагандните медии прилежно мълчат! https://www.osce.org/…/2022-02-22%20Daily%20Report_ENG.pdf… Ще открехна вратата, за да разберете защо Русия беше принудена да започне тази военна операция, която прерасна в истинска война.

В периода от 00:01 часа на 27 юли 2020 г. до края на 21 февруари 2022 г. ОССЕ е регистрирала най-малко 116 926 обстрела срещу двете области Донецка и Луганска. От тези 116926 обстрела 35 266 са предизвикали сериозни експлозии върху детски площадки, градини, училища, болници и частни имоти, 26 392 са от изстреляни снаряди снаряда , 491 са от оръдийни светкавици, 524 осветителни светкавици от ракети, а 54 253 са залпове от изстрели).

Не са публикувани данните за нощта на 23 срещу 24 февруари, когато според очевидци фашистките украински отряди буквално са организирали кървава баня срещу Донецк и Луганск. Именно това прелива чашата с търпение на Русия и президента Владимир Путин нарежда провеждането на военната операция. За всичките тези факти Запада е знаел и прилежно е мълчал! Мълчали са и обикновените граждани на Украйна, защото са знаели, че ако се обадят ги очаква жестока участ, за която ще се погрижат фашистите! Жалко, че сега под доволния поглед на Запада страдат два братски народа и невинни деца! Западът потрива доволно ръце, защото вече е калкулирал новите печалби от валутните разлики за посредническата дейност по заплащане на газа в рубли!

Ербапите в Европа вече са се договорили с определени посредници, които ще бъдат упълномощени да извършват плащанията за доставките на газ от Русия! Тези посредници ще се разплащат с Русия в рубли, за да могат лицемерите да продължат да се правят на велики, а цената, която всички отново ще заплатим се изразява в огромните валутни разлики!

Мога с чиста съвест да кажа браво на Турция, която обявявайки неутралитет вече калкулира предстоящи огромни печалби за икономиката си, когато дойде време за възстановяване на щетите след войната в Украйна! Препоръчвах тази позиция и за България, но харвардските умници, които нямат никакъв опит решиха да се правят на велики и да слушат Паси! Същият Паси, който удобно мълчи за загубените милиарди долари от българския заем за Ирак, който така и не ни бе върнат!

Димитър Байрактаров

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ХАРВАРДСКИ ФАШИСТИ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ДА ЖИВЕЕ ПП ВЪЗРАЖДАНЕ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ОКУПАТОРИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ ПОДСЪВЕТСКИТЕ РЕПУБЛИКИ

  2. Ние българите си нямаме държава. България е жестоко окупирана колония и наглосаксонците се разпореждат с нея както им е кеф. От тук на сетне всякакви искове и претенции са безпочвени, докато не прогоним окупатора.

    Голяма част от населението се радва да робува на кравари, щото му казали че това е демокрация и му осигурили банани.

    Управляват ни нискоинтелигентни башибозуци, които избиват народа ни и затриват България. Но пък и няма как бритоноварварите да назначат башибозук, който действа в интерес на туземците.

    Докато българският народ не се събуди, не осъзнае, че е безволев роб и не прогони окупаторите си, няма особено значение кой национален предател те ще си назначат начело на антибългарските орди, за да избива тотално коренното население и да го подменя с удобно на господаря.

  3. Докато канадско-американо-англо мошениците управляват държавата ще затъваме все по-зле и по-зле. Трябваше отдавна да ги изгоним и да се сложи временно правителство от разумни хора,които се ориентират правилно в създалата се обстановка, но няма кой да организира и поведе народа. На думи мнозина са силни, но дела няма, само празни приказки. Щом търпим откровени мошеници да ни управляват и други да ги съветват, значи имунната система на обществото ни не работи, а знаем какво става с организъм, чиято имунна система не работи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *