Ексклузивно! Джулиана Гани едва не УМРЯ на операционната маса! Виж Тук:

Мечтата на пловдивската изкуствена Барби –  Джулиана Гани,  да затвърди титлата си, се сбъдна и тя стана  „Мис Силикон“ на квадрат.

Съвсем наскоро моделката напомпа гърдите си със зашеметяващо голямо количество допълнителни силиконови импланти, с което постигна абсолютния рекорд за България.

И преди последната си операция Гани беше горда притежателка на чифт огромни силиконови балони, но явно внушителният им размер се е сторил недостатъчен за омайницата. И напълно пренебрегвайки съветите на лекарите, сексапилната силиконка се подложи на третата си поред операция за уголемяване на бюста. Този път целта й беше да постигне рекордната гръдна обиколка от 120 см.

И така предишната перфектна фигура на Джулиана Гани, се превърна в гротеска! Слабо тяло, което е изтезавано да носи две торби, препълнени със силикон- по килограм всяка.

Тази трета така важна за Джулиана операция обаче хвърлила лекомислената красавица на границата между живота и смъртта, заради усложнения:

Имплантирането на такова огромно количество силикон довело до рязко падане на кръвното налягане на звездната моделка и тя колабирала на операционната маса. Към несгодите по време на интервенцията се добавил и фактът, че Джулиана и без това имала ниско кръвно налягане, което съвсем се срутило .

И когато резкият срив на кръвното достигнал критични стойности, възникнала непосредствена опасност за живота й.

Цели четири часа лекарите в пловдивска клиника се борили да измъкнат хубавицата от костеливите пръсти на смъртта. За да не се превърне тя завинаги в… спяща красавица!

Тази непредвидена среща с отвъдното накарала омайницата да си обещае, че повече никога няма да подлага здравето си на такива „екстремни“ изпитания. Поне засега! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.