Джендър, който си пада по секс с животни ще ръководи ядрената енергетика на САЩ!

Американският президент Джо Байдън определено успя да шокира света, след като назначи за заместник-помощник секретар на Службата за ядрена енергия в Министерството на енергетиката Сам Бринтън, пише Телеграф.бг.

В интерес на истината Бринтън има нужното образование за заемания ключов висш пост. Той е завършил магистърска степени по ядрени науки и инженерство в Масачузетския институт, но в свободното си време е известен основно като ЛГБТ- активист, драг куин, травестит и зоофил. И в товаъ е въпросът- допустимо ли е човек с очевидни психически девиации да заема толкова важен и отговорен пост в 330- милионна ядрена държава.

Според американски медии, специалистът е правил скандални изказвания, че редовно прави секс с животни. Бринтън сам разказва история за посещенията си в американския Конгрес.

Той се появил в сградата, обут с високи токчета, като един от съветниците на президента Барак Обама по ядрена политика. Също така е помагал и на Мишел Обама във връзка с проблемите на ЛГБТ общността в САЩ.

Безумията на Бринтън не спират дотук. В една от своите многобройни публикации той разказва как, докато се разхождал с рокля и на високи токчета из „Дисниленд“, бил забелязал малко момченце, което искало, но не можело, да изрази вътрешната си същност на принцеса.

Бринтън решил да му даде пример, като подхванал детето под ръка и двамата се разходили из детския увеселителен парк, събирайки втрещените погледи на посетителите- деца и техните родители. След това момченцето радостно обявило на майка си: „И момчетата могат да бъдат принцеси“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Супер, дано България последва този светъл пример и сложи за премиер или поне военен министър някой многократно осъждан педофил

  2. Крайно време беше! Не може Европа да има едно Кончита, а „демократичните“ да нямат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *