Джена взела бакшиш от мутра, после си го изработила в кревата му

Джена силиконФолк певицата Джена  станала жертва на  унизителна и кошмарна случка.

От срам  изпълнителката запазила в тайна ужасния инцидент и не се е обърнала за помощ към полицията.
Изпълнителката  взела цели 2 бона башкиш от мутра, който обаче след това я принудил насила да си ги заработи в леглото.

Тя имала участие  в ямболска чалготека, където над два  часа извивала глас и показвала прелести пред публиката. Във ВИП сепаретата се били разположили местни бизнесмени, обилно почерпени и  раздавали щедри бакшиши на певачката, а тя не спирала да ги поздравява с най-големите си хитовете си. Според очевидци,  брюнетката  прибрала от сепарето поне 2 бона, тъй като мъжете й давали  петдесетачки и стотачки след всяка песен.

Това приличаше на гледка от зората на демокрацията. Джена забрави, че е на публично участие, съсредоточи се край тяхното  сепаре и пееше само за тях, а бакшишът й се тъпчеше направо в деколтето. Циците й буквално пращяха в стегнатия корсет, където  криеше  кокетно стотачки“, издават присъствали на непристойната  сценка.

Джена била още дете в мутренските години и очевидно не била запозната с правилото, че мутрите не дават даром толкова големи суми току-така,  а очакват отплата и всъщност я купуват.

Певицата седнала след участието си  на масата на мафиотите, тъй като не успяла да им избяга. Те я натискали да седне, надничали  й в деколтето, опипвали я свойски.

След това щедрият й спонсор я напил и  успял да я завлече в хотелската си стая, където тя съвестно  заработила  стотачките, които преди това й били бутани в деколтето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *